Cloud beheer voor uw organisatie:

De Cloud die bij u past

Cloud beheer verwijst naar het beheren van de IT-infrastructuur en -diensten die worden gehost in de cloud via het internet. Denk hierbij aan servers, opslag, netwerken en applicaties.

Er zijn talloze redenen om uw data naar de cloud te migreren. Bijvoorbeeld minder investeringsuitgaven, meer snelheid en flexibiliteit, en een hogere benuttingsgraad van uw resources.

Er zijn talloze mogelijkheden binnen cloud beheer. Het is dan ook niet altijd duidelijk hoe u het het beste kunt aanpakken. En is de cloud eigenlijk wel geschikt voor uw organisatie?

De cloud wordt opgehemeld als de ultieme verlossing voor bedrijven. Het is een omgeving die voordelig on-demand toegang tot opslag- en andere IT-faciliteiten biedt op het moment dat de omvang van uw bedrijfsgegevens de pan uitrijst.

Cloud beheer is hierbij een cruciale factor. De ene organisatie is namelijk de andere niet. Het is belangrijk goed te bekijken welk type cloud beheer past bij uw organisatie. Alleen dan kunt u met technisch beheer van de cloud maximaal voordeel behalen.

Maak kennis met de oplossingen binnen cloud beheer en de voordelen die ze u kunnen bieden.

Soorten cloud beheer oplossingen

Er zijn verschillende soorten cloud beheer oplossingen die bedrijven kunnen gebruiken om hun IT omgevingen te beheren. Dit geldt voor zowel public cloud als private cloud oplossingen.

cloud management
  • Cloud infrastructuurbeheer omvat het beheer van servers, netwerk en opslag.
  • Cloud security beheer richt zich op het beveiligen van gegevens en de complete applicatie lijst.
  • Cloud computing kosten beheer houdt zich bezig met het optimaliseren van de uitgaven.
  • Cloud compliance beheer omvat het naleven van regelgeving en beleid met betrekking tot gegevensbeveiliging en privacy.

Wij adviseren organisaties een passende combinatie van deze oplossingen te kiezen. Alleen zo kunt u de efficiëntie en veiligheid van hun cloudomgeving maximaliseren.

Voordelen van cloud beheer

Cloud beheer biedt vele voordelen voor organisaties van verschillende groottes en sectoren. Een van de belangrijkste voordelen zijn de verbeterde prestaties en verhoogde efficiëntie van cloud-omgevingen. Deze resulteren in snellere reactietijden, betere schaalbaarheid en hogere beschikbaarheid. Met cloud beheer krijgen organisaties daarnaast volledige controle over hun cloud-omgevingen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk bijhouden wat er gebeurt en snel reageren op problemen.

Daarnaast kunnen organisaties kosten besparen door cloud beheer te gebruiken. U hoeft niet te investeren in dure hardware. Ook kunt u uw infrastructuur op een flexibele manier opschalen of afschalen op basis van hun behoeften. Dit leidt tot een betere return on investment (ROI) en hogere winstgevendheid. Al met al biedt cloud beheer organisaties veel voordelen die bijdragen aan hun succes en groei.

Implementatie: cloud maximaal benutten met juiste cloudbeheer

Het maximaal benutten van cloud-potentieel vraagt om specialistische kennis. TTNL kan u helpen optimaal te profiteren van de cloud, zonder de bijbehorende nadelen zoals complex cloudbeheer. Wij verzorgen onder andere Azure beheer, beheer voor Oracle en Office 365.

We adviseren organisaties vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering van de cloud strategie en het migratietraject. Lees hier meer over de voorbereiding en de stappen die daarbij van essentieel belang zijn. Nadat we uw business processen, het beheer van apps en onderliggende infrastructuur samen met u in kaart gebracht en gekwalificeerd hebben, zullen we de basislijn voor beheer instellen. Beschikbaarheid, integriteit, veiligheid en kosten zijn hierbij de belangrijkste aspecten.

maximize cloud utilization

Met de cloud op úw manier haalt u eruit wat erin zit

Cloud beheer is essentieel voor elke succesvolle onderneming. TTNL kan u adviseren en ontzorgen, of u nu kiest voor security beheer of het uitbesteden van uw gehele infrastructuur met TTNL Cloud.

TTNL Cloud biedt u één centraal portaal van waaruit u verschillende Infrastructure as a Service(IaaS)-diensten uit aangesloten public cloud omgevingen afneemt en beheert. Op deze manier verliest u uw data nooit uit het oog.

ttnl networking

TTNL verzorgt uw cloud beheer

TTNL kan als externe partij het operationele beheer van uw cloud-oplossing overnemen. Met een geïntegreerd aanbod bieden we u volledige gemoedsrust: één SLA voor uw private, public en hybride cloud-infrastructuur, een deskundig team voor beheer en onderhoud, scherpe tarieven op basis van verbruik, permanente prestatiemonitoring en vriendelijk, slagvaardig advies wanneer u dat nodig hebt.

Laat u, net als BAS Holding overtuigen door onze expertise (TTNL heette indertijd nog Tectrade):

Ben je klaar om aan je cloud-reis te beginnen? 🚀

Spreek met een van onze cloud-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten. 

Ben je klaar om aan je cloud-reis te beginnen? 🚀

Spreek met een van onze cloud-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten.