Partner: NetApp

Partner: NetApp

NetApp en TTNL slaan de handen ineen zodat we u nog beter kunnen helpen bij de integratie en optimalisatie van uw cloudoplossing. Door de alles-in-één service die we samen met NetApp bieden, behoudt u de volledige controle over uw gegevens en kunt u snel inspelen op veranderende behoeften. De focus ligt met name op gegevensbeheer, migratie en beveiliging. Met de unieke kenmerken van dit platform, gecombineerd met de expertise van TTNL, krijgt u een uitgebreide oplossing voor al uw gegevens vereisten. 

 
Door de bundeling van de expertise van NetApp en TTNL wordt een Data driven infrastructuur gerealiseerd voor zowel interne als externe clouddiensten. Het Data fabric control panel wordt ingezet om een uitgebreid datacenter te bieden dat uw bedrijf op alle gebieden ondersteunt. Zo worden uw gegevens beschermd en beschikbaar gehouden dankzij de uitstekende mogelijkheden voor cloud back-up en disaster recovery.
TTNL werkt met u samen om de juiste oplossing op maat te vinden, zodat u klaar bent voor elke situatie. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijkheid van het platform ervoor dat u snel kunt reageren op veranderingen en altijd kunt profiteren van een geoptimaliseerde IT infrastructuur.
 
 

Ons partnerschap met NetApp stelt u in staat om de controle over uw bedrijfssystemen te herwinnen en de prestaties van uw onderneming te versnellen. Als experts op het gebied van gegevensopslagen bieden we u een naadloos verbonden ervaring.

De krachtige opslagsystemen van NetApp zijn geschikt voor diverse doeleinden, waaronder virtuele en database-omgevingen, back-up, en rampenherstel. Hiermee helpt NetApp, samen met TTNL, klanten bij het realiseren van een productieve, efficiënte en moderne Data Fabric.

De geavanceerde all-flash oplossing biedt een hoge mate van opslag efficiëntie. Zo worden zowel de infrastructuur voor eindgebruikers, als de bijbehorende applicaties gekenmerkt door snelheid en betrouwbaarheid.

 

TTNL is NetApp Gold Partner

 

netappPartnerlogo

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.