Partner: Fortra

Partner: Fortra

TTNL en Fortra (Helpsystems) bieden organisaties samen krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen aan op het gebied van cyberbeveiliging, databeheer en monitoring. Als toonaangevende spelers in de binnen automatisering leveren we samen een allesomvattende oplossing waarmee u tijd kunt besparen en kosten kunt verlagen. Deze strategische samenwerking stelt klanten in staat te profiteren van effectieve automatisering, waardoor efficiëntie wordt gewaarborgd.

 
Het doel van dit partnerschap is het verbeteren en moderniseren van automatisering binnen IBM infrastructuren. Beide partijen richten zich op het verminderen van kosten en het waarborgen van de veiligheid van kritieke gegevens.
Door de samenwerking tussen TTNL en Fortra kunt u profiteren van een efficiëntere IBM i, AIX en Linux omgeving. Dit leidt tot gestroomlijnde workflows, flexibiliteit en schaalbaarheid. Zo kan uw cloud- of on-premises oplossing meegroeien met uw organisatie, terwijl tegelijkertijd de onderhoudskosten worden verlaagd. 
 
 

Het benutten van de voordelen van cloud computing is onmogelijk zonder een automatiseringsoplossing om ervoor te zorgen dat uw applicaties draaien op het tempo van moderne bedrijfsvoering.

Het partnerschap van TTNL en Fortra leidt tot betere efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit met geautomatiseerde systemen. Hierdoor kunt u profiteren van verbeterde prestaties en processen.

Fortra biedt een schaalbare oplossing die met uw bedrijf kan meegroeien, of u nu uw eerste applicaties naar de cloud verplaatst of een complexe hybride omgeving beheert.

 

Wilt u meer weten over onze samenwerking met Fortra en hoe u hier als organisatie van kunt profiteren? Neem dan contact op met de experts van TTNL. Wij helpen u bij het implementeren en beheren van data opslag die optimaal werkt voor uw onderneming.

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.