Partner: Pure Storage

Partner: Pure Storage

Lees meer over het partnership van Pure Storage en TTNL op het gebied van storage, databescherming, ransomware, back-up en recovery.

Pure Storage en TTNL werken samen om organisaties te voorzien van innovatieve storage oplossingen in de Hybride Multicloud.


De oplossingen van Pure Storage helpen om een cloud(ready) infrastructuur te ontwikkelen met maximale performance, rendement en eenvoudig beheer. Samen focussen we op het optimaliseren van IT-infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid van uw storage omgeving. Wij helpen bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe IT architecturen. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen.

 

Bij de inrichting van storageomgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar de vereisten vanuit uw organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL. In partnership met u vinden we de juiste oplossing op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. Daarnaast laten we zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Besteedt u nu te veel aan uw huidige opslaginfrastructuur? Mist u de juiste functies en voorzieningen om al uw data effectief te gebruiken? Het verlagen van kosten en verbeteren van cybersecurity zijn de meest voorkomende storage-uitdagingen voor IT-managers. Die uitdagingen worden alsmaar groter omdat data-volumes groeien en security dreigingen toenemen. De All-Flash opslagoplossingen van Pure Storage helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Portfolio & Oplossingen:

  • Flash Array

  • Flash Blade

  • Portworx

  • Cloud Native Storage

  • Evergreen Storage

  • Storage as a Service

TTNL is Pure Storage Elite partner

Wij zijn trots op onze elite partnerstatus, de hoogste partnerstatus van Pure Storage.

Pure Partner Elite Logo


 

Maak kennis met Pure Storage

Ontdek FlashArray//X! De all-flash, 100% software gedreven en 100% NVMe-storage oplossing van Pure Storage®.

 

Gratis en vrijblijvend testenFlashArray//X testen
Vraag een vrijblijvende test aan. Ervaar het zelf en maak kennis met Pure eenvoud

 

Benieuwd wat Enterprise Open Source software voor uw business kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.