Ontdek de TTNL HyperCloud!

HyperCloud is een op maat gemaakte cloud-omgeving voor uw organisatie. Het is een hybride cloud met de hoogste prestaties, maximale flexibiliteit en managed services. Deze werkt als vanzelfsprekend op basis van de laatste compute-, storage- en networkingtechnologie.

Voor een vast bedrag per maand besteedt u het ontwerp, bouw en beheer van hybride cloud uit. Zo heeft u geen omkijken meer naar het beheer van de omgeving. Uw provider integreert uw hyper cloud services naadloos met on-premises infrastructure en (public) clouds.

Wat doet een hypercloud?

Een HyperCloud biedt gebruikers gemakkelijk toegang tot verschillende soorten cloud omgevingen, zoals hybrid cloud solutions doen. U kunt deze cloud omgevingen bouwen op een manier die past bij uw bedrijf, met de betrouwbaarheid en flexibiliteit die u nodig heeft.

Met HyperCloud hoeft u geen ingewikkelde firmware, besturingssystemen of hardwarecomponenten te gebruiken om de omgeving te bouwen. In plaats daarvan kunt u eenvoudige bouwstenen gebruiken die wij op maat maken voor uw bedrijf.

wat is hypercloud

HyperCloud biedt ook de mogelijkheid om verschillende soorten workloads te implementeren in private en publieke cloud omgevingen. Dit betekent dat uw IT-gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot alle benodigde middelen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid en het beheer van deze omgevingen.

HyperCloud is ontworpen met de gebruiker in gedachten, en verzorgt een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring. Dit betekent dat uw IT-gebruikers gemakkelijk infrastructuur diensten kunnen gebruiken zonder dat ze technische kennis nodig hebben.

hypercloud characteristics

Kenmerken van de hypercloud

Onze private cloud is gebaseerd op onze toonaangevende technologieën. Deze combineert uitgebreid cloudbeheer met de nieuwste technologie op gebied van compute, storage, networking en virtualisatie. Met VMware Cloud Director kunt u snel apps uitvoeren, beheren, verbinden en beveiligen, in meerdere datacenters en clouds.

Uw Private Cloud en hybrid cloud infrastructure bouwen we samen. Uw omgeving wordt een dedicated infrastructuur met servers, storage, networking en virtualisatie.

Uw eigen hardware meenemen? Ook dat is mogelijk, door middel van colocatie in onze eigen racks. Ook zijn integratie en een directe koppeling mogelijk met uw on-premise omgeving en met de public cloud service van Azure, AWS, IBM Cloud, en meer.

TTNL Private Cloud Computing bestaat uit een dedicated single-tenant infrastructure platform. Deze is gebouwd op non-shared hypervisors en dedicated hardware, zonder overcommitment op resources. Deze structuur geeft de gewenste scheiding van data, virtual machines en management.

Voordelen van hyper cloud

Hypercloud biedt u verschillende voordelen, waaronder:

  • Schaalbaarheid en flexibiliteit. Hypercloud biedt de mogelijkheid om snel op te schalen en af te schalen. U kunt zo snel reageren op veranderingen in strategie zonder de noodzaak om extra infrastructuur aan te schaffen of te onderhouden.
  • Betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Hypercloud providers bieden een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Dit is mogelijk door redundante systemen en geografisch verspreide datacenters. Het minimaliseert de kans op downtime en zorgt ervoor dat bedrijfskritische applicaties te allen tijde beschikbaar zijn.
  • Snelheid en prestaties. Hypercloud biedt snelheid en prestaties die moeilijk te evenaren zijn met traditionele IT-infrastructuur. Dit komt doordat hypercloud providers gebruik maken van geavanceerde technologieën zoals containerisatie, microservices en serverless computing.
  • Veiligheid en compliance. Hypercloud providers bieden een breed scala aan beveiligingsfuncties om de applicaties van een organisatie te beschermen. Dit omvat geavanceerde authenticatie- en autorisatie mechanismen, encryptie van gegevens en geavanceerde monitoring functies.

Al met al kan hypercloud een aantrekkelijke optie zijn voor organisaties die op zoek zijn naar schaalbare, flexibele, snelle, betrouwbare, veilige en compliant IT-infrastructuur.

Implementatie van hyper cloud

Het implementeren van hypercloud in bedrijfsprocessen kan leiden tot betere prestaties, flexibiliteit en kostenbesparingen. Hier volgen enkele belangrijke factoren bij het implementeren van hypercloud in uw bedrijf.

Het is ten eerste belangrijk om de capaciteit van de hypercloud omgeving te overwegen. Hypercloud is zeer schaalbaar. Het is echter essentieel om te plannen voor toekomstige capaciteitsbehoeften.
Het gebruik van tools zoals load balancing en automatische schaalbaarheid kan helpen bij het beheren van capaciteitsbehoeften.

Beveiliging is een andere cruciale factor bij het implementeren van een hypercloud. Optimale beveiliging van de gegevens en applicaties in de hypercloud omgeving is van essentieel belang. Providers moeten voldoen aan strikte beveiligingsnormen en moeten passende beveiligingsmaatregelen nemen tegen cyberaanvallen en datalekken.

In het geval van de TTNL Cloud, bieden we een schaalbare hypercloud omgeving. U heeft daarnaast de mogelijkheid om uw eigen hardware te importeren. Dit maakt een soepele transitie naar de cloud mogelijk. Dit alles terwijl we de capaciteit afstemmen op de behoeften van uw bedrijf.

TTNL organiseert uw hypercloud

Hypercloud is een geavanceerde vorm van cloud computing. Hierbij kunt u gebruik maken van een gedistribueerde infrastructuur voor het opslaan, beheren en verwerken van data. Het biedt tal van voordelen. Denk bijvoorbeeld aan schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Hierdoor ziet men dit als een ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan krachtige, veilige en efficiënte IT-infrastructuur.

De implementatie van Hypercloud vereist expertise en ervaring. Alleen zo kunt u ervoor zorgen dat u de juiste technologieën gebruikt. Ook zorgt het ervoor dat de infrastructuur naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf. TTNL is een expert op het gebied van Hypercloud. Wij kunnen u bijstaan in het ontwerpen, implementeren en beheren van op maat gemaakte oplossingen.

ttnl hypercloud

TTNL als uw hypercloud provider

TTNL is een uitstekende keuze als uw hypercloud provider. Men profiteert van 24/7 support, oplossingen op maat, jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technologie. Met TTNL kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf toegang heeft tot de beste cloudoplossingen en de meest geavanceerde infrastructuur, terwijl u tegelijkertijd competitieve prijzen ontvangt. Kies TTNL voor de beste hypercloud service en bereik uw zakelijke doelen efficiënt en effectief.

Als u op zoek bent naar een oplossing op maat voor uw cloud infrastructuur, neem dan contact op met TTNL voor een offerte op maat en kostenberekening. We staan klaar om u te helpen bij het implementeren van een krachtige en efficiënte Hypercloud-oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Ben je klaar om aan je cloud-reis te beginnen? 🚀

Spreek met een van onze cloud-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten. 

Ben je klaar om aan je cloud-reis te beginnen? 🚀

Spreek met een van onze cloud-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten.