Maak kennis met de Flash-Storage oplossingen van Pure Storage

Blog Maak kennis met de Flash-Storage oplossingen van Pure Storage

Ervaar Pure FlashArray//X nu door middel van een vrijblijvende trial!

Ontdek FlashArray//X! De all-flash, 100% software gedreven en 100% NVMe-storage oplossing van Pure Storage®. Wij geven u de kans om er een vrijblijvende testrit mee te maken. Met de Pure Test Drive test u workload- en capaciteitsplanning, analytics en meer. Ontdek geavanceerde functies, waaronder snapshots, replicatie, ActiveCluster en zelfs integratie van VMware.

Er is geen hardware of installatie nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. U heeft alleen een internetbrowser nodig.

 

Vraag een vrijblijvende test aan. Ervaar het zelf en maak kennis met Pure eenvoud.

De oplossingen van Pure Storage zijn niet voor niets onderdeel van het kernportfolio van TTNL. De oplossingen van Pure Storage helpen ons om voor onze klanten een cloud(ready) infrastructuur te ontwikkelen met maximale performance, rendement en eenvoudig beheer. Met Pure’s dataoplossingen stellen we talloze nationale en internationale organisaties in staat real-time te beschikken over veilige data. Deze data kunnen zij inzetten voor bedrijfskritische productie, DevOps, en moderne analyse in een multi-cloud omgeving.

  • Vereenvoudigen we uw productieomgeving met de next-gen power van gedeelde geaccelereerde storage.
  • Geven we uw ontwikkelaars power. De productiviteit van ontwikkelaars bepaalt het innovatietempo – en daarmee de groei van uw bedrijf. De Pure Data-Centric Architectuur voor applicaties helpt u uw data te uniformeren, zodat u sneller kunt innoveren – in de cloud en on-prem.
  • Haalt u next-gen analytics in huis, u drijft uw initiatieven op analytics- en AI-gebied aan met een moderne, datacentrische architectuur voor storage.
  • Is uw omgeving Effortless, Evergreen en Efficiënt en kunnen we u maximaal ontzorgen.

 

pure_test

 

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!

Neem vrijblijvend contact met ons op!