Partner: Lenovo

Partner: Lenovo

TTNL en Lenovo bundelen hun krachten om samen te werken op het gebied van cloudcomputing. Lenovo, een vooraanstaande speler in deze branche, biedt krachtige prestaties en geavanceerde dataverwerking met behulp van all-flash-opslagoplossingen. Door de expertise van TTNL te combineren, kan dit cloudplatform eenvoudig worden geïmplementeerd en geoptimaliseerd, wat resulteert in snellere resultaten, moeiteloos beheer van gegevens naar de cloud, en kostenbesparingen op uw infrastructuur.

 
Ontdek meer over de samenwerking tussen TTNL en Lenovo, waarbij de focus ligt op cloudcomputing. Het behalen van succes in de cloud vereist een gepersonaliseerde aanpak, waarbij slimmere technologieën worden gecombineerd en jouw doelen, infrastructuur en teams centraal staan.
Door de expertise van TTNL te bundelen met de geavanceerde cloud technologie van Lenovo, kunnen we samen de beste strategie voor jouw bedrijf ontwikkelen en implementeren. Met behulp van all-flash- en hybride flash-arrays bieden we een perfecte balans tussen prijs en prestaties voor de verwerking van jouw belangrijkste gegevens. Dit stelt jou in staat om te profiteren van meer flexibiliteit, schaalbaarheid en automatisering.
Door de naadloze integratie van TTNL's cloudexperts met Lenovo, zorgen we ervoor dat jouw cloudoplossing optimaal aansluit op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.
 
 

TTNL biedt via Lenovo geavanceerde opslag- en data management oplossingen die naadloos meegroeien met uw vereisten. Onze flexibele schaalbaarheid stelt u in staat om optimaal te profiteren van de nieuwste cloud technologie, terwijl u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

Naadloze overgang tussen privé-, multi-cloud- en hybride cloudoplossingen. Veilige en snelle gegevensmigratie voor maximale wendbaarheid.

Volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen voor optimale efficiëntie en lagere kosten. Versnelde applicaties leiden tot snelle resultaten.

 

TTNL is een DCG (Data Center Group) Platinum Partner

De verkoop- en presalesmedewerkers van TTNL hebben specialistische kennis en ervaring met de meest geavanceerde datacenterproducten en -oplossingen van Lenovo.

LenovoDCP-Platinum-highres-300x247

 

Stap over met TTNL

Deze innovatieve cloud technologieën van Lenovo bieden nieuwe mogelijkheden en verbeteren de prestaties van organisaties door geavanceerde functionaliteit en schaalbaarheid te leveren.
Wilt u uw bedrijfsprocessen en gegevensopslag optimaliseren? Neem contact op met TTNL voor een maatwerkoplossing op basis van geavanceerde cloud technologieën zoals die van Lenovo. 

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.