Ransomware Recovery & Remediation Kit - TTNL

Download Ransomware Recovery & Remediation Kit - TTNL

Back-Up, Disaster Recovery & Ransomware

Bescherm uw back-ups tegen ransomware: download herstelplan

Download: Ransomware Recovery Kit

Herstellen van een Ransomware aanval: een nachtmerrie voor iedere IT-manager zonder effectief plan. Wilt u voorbereid zijn? De belangrijkste stap die u kunt nemen om de schade van dataverlies door ransomware te beperken, is om een vertrouwde back-up- en hersteloplossing te hebben om uw gegevens veilig te houden.

 

Want het laatste wat een organisatie wil, is losgeld betalen om zijn eigen data terug te krijgen. Tegelijkertijd is herstel vaak complex en tijdrovend, en in veel gevallen worden de back-ups zelf geëncrypt of verwijderd. Met een sterk herstelplan kunnen organisaties sneller herstellen zonder afpersers te betalen. Gelukkig zijn er oplossingen die zorgen voor een onmiddellijk herstel van beveiligde back-ups die niet kunnen worden gecompromitteerd. Hierbij minimaliseert u het verlies van data.

Rubrik is een beproefde oplossing voor onmiddellijk herstel, zodat uw back-ups tijdens een aanval ongewijzigd blijven. Wacht niet op een cyberaanval om uw herstelplan te ontwikkelen.

Wacht niet op een cyberaanval om uw herstelplan te ontwikkelen. Download onze Ransomware Recovery & Remediation Kit en neem contact op met de Rubrik specialisten van TTNL.

 

Inhoud Ransomware kit:

DOWNLOAD KIT

Download nu de kit en bouw vandaag nog uw remediation plan met TTNL en Rubrik

Ik ga akkoord met de voorwaarden van TTNL en begrijp dat mijn gegevens worden opgeslagen zoals verBedankt. De downloadlink wordt binnenkort naar uw e-mail verzonden.meld in de privacy verklaring*

ransomware recovery kit

techpartner_rubrik_


  • Whitepaper: Hoe ziet een ransomware aanval eruit en wat kun je ertegen doen?
  • EBook: Ransomware Recovery for Dummies
  • Best Practices on How To Remediate a Ransomware Attack (EN)
  • Customer Story: How ASL Airlines France can potentially save millions of euros in case of ransomware attacks (EN)
  • Video: Rubrik for Ransomware (case)

 

Wacht niet tot u aangevallen wordt. Download nu de kit en bouw vandaag nog uw remediation plan met TTNL en Rubrik.