Save the Data - Ransomware Response Workshop

Blog Save the Data - Ransomware Response Workshop

Ransomware-aanvallen zijn een groeiend probleem voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Deze cyberaanvallen kunnen ernstige schade veroorzaken, zowel financieel als reputatieschade. In 2021 alleen al kostte ransomware aanvallen bedrijven naar schatting $11 miljard, een aanzienlijke toename ten opzichte van de $8 miljard in 2020.

Lees meer over de de “Save the Data” workshop van TTNL en Rubrik

Om organisaties te helpen zich voor te bereiden en te beschermen tegen deze dreiging, bieden TTNL en Rubrik een unieke ervaring in de vorm van de “Save the Data” workshop. Tijdens deze workshop ervaren deelnemers de stress en impact van een ransomware-aanval en leren hoe ze hun organisatie kunnen beschermen tegen datalekken en bedrijfsdata snel kunnen herstellen.

Gericht op het simuleren van een crisissituatie vanuit het perspectief van de hele boardroom neemt men deel aan de besluitvorming door middel van bestuursvergaderingen. Door deelnemers bloot te stellen aan de situaties die hen kunnen overkomen, biedt de workshop een unieke ervaring in een veilige omgeving. Deelnemers kunnen het MT van hun eigen organisatie de ervaring zelf laten beleven en zo het belang van een actueel recovery plan benadrukken.

 

“By providing a secure and exclusive environment, these workshops offer our customers a one-of-a-kind, first-hand experience that brings them real value.”

Maya Persson
Channel Development Manager, Rubrik

 

Ransomware Recovery Lab

Na de workshop kunnen deelnemers verder gaan met de Ransomware Recovery Lab, waar ze aan de slag kunnen met de ransomware-recovery tools van Rubrik. Dit virtuele hands-on lab biedt de mogelijkheid om dieper in te gaan op het Cloud Data Management platform van Rubrik en te ervaren hoe snel er hersteld kan worden van ransomware en andere incidenten. Inschrijven: Ransomware Recovery Lab

Het is van cruciaal belang dat organisaties zich bewust zijn van de ernstige dreiging die ransomware-aanvallen vormen en zich voorbereiden op mogelijke incidenten. Door deel te nemen aan de Save the Data workshop en Ransomware Recovery Lab, kunnen organisaties zich beter voorbereiden op een mogelijke aanval en ervoor zorgen dat ze snel kunnen herstellen als er toch een aanval plaatsvindt. Het is een investering in de veerkracht van de organisatie op het gebied van cyberbeveiliging.

“Security Awareness staat hoog op de agenda van onze partners, klanten en onze  eigen organisatie, daarom bieden we deze workshops kosteloos aan. We hebben hier een gedeelde verantwoordelijkheid.”

 

Maak kennis met de oplossingen van Rubrik: voor automatische back-up, uitgebreide beveiliging, snell herstel, flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit maakt het een krachtige oplossing voor iedere onderneming die zich zorgen maakt over de beveiliging van hun kritieke data.