Managed Power

Geen zorgen om beperkte bezetting met deze Managed Service voor IBM i

Met TTNL Managed Power krijgt u een bewezen Managed Service

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven met als gevolg dat er bijvoorbeeld voor gekozen wordt om (verouderde) poweromgevingen uit te faseren. Dit terwijl IBM Power het meest betrouwbare platform voor big data en business intelligence is, volgens Internationaal onderzoek door ITIC. Met een prijsperformance-verhouding die bovendien ook nog eens aanzienlijk beter is dan de Intel-alternatieven.

Geen zorgen meer om gedegen kennis, TTNL’s Managed Services bieden u de oplossing. TTNL heeft ruim 2 decennia aan ervaring met IBM i (voorheen bekend als AS/400), AIX en later ook Linux op Power in huis.

Tal van onze nationale en internationale klanten maken gebruik van onze kennis en ervaring bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten.

Dankzij de geavanceerde IBM-technologie in combinatie met monitoring-oplossingen van HelpSystems verminderen wij de downtime en het aantal storingen.

Met behulp van onze service catalogus en de bijbehorende service matrix kijken we samen met u welke onderdelen u als managed service af wilt nemen. U kunt hierbij kiezen uit diverse servicelevels. Welk servicelevel u ook kiest, u krijgt een SLA op maat met 100% inzicht in onze prestaties en toegang tot onze vriendelijke, ervaren professionele supportmedewerkers.

 

Laat u, net als BAS Holding en Zeelandia overtuigen door onze expertise:

 

Wilt u meer weten over onze managed services, mail ons of bel +31 (0)345 547040