Diensten

Data­management in de Enter­prise Hybride Multicloud

TTNL is al sinds 1993 de vertrouwde adviseur op het gebied van innovatieve IT-oplossingen. Waar we ooit begonnen zijn als hardware vendor met Mainframe- en AS400-oplossingen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke multivendor-partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie, datamanagement en de Enterprise Hybride Cloud. We hebben veel ervaring bij diverse nationale en internationale klanten en we beschikken over talloze certificeringen en onderscheidingen. Hiermee bieden wij bewezen Enterprise-class IT-oplossingen waarmee we in staat zijn om aan uw schaalbare en toekomstbestendige IT-vraagstukken te voldoen. Met onze Managed Services zorgen we voor optimale continuiteit en bieden we ontzorging op maat. TTNL helpt data en hybride infrastructuur overzichtelijk en beheersbaar te houden.

Het datacenter van de toekomst

Naast de verschillende specialisaties in IT-virtualisatie hebben wij een duidelijke visie over hoe het datacenter van de toekomst eruit kan zien. In het datacenter van de toekomst krijgt u meer controle en ontwikkelen we bijvoorbeeld een consistente backup- en disasterrecovery-strategie tussen de private en public cloud. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun data altijd beschikbaar hebben. Uiteraard houden we daarbij rekening met veiligheid van uw kritische data en met wet- en regelgeving. Kortom, we denken graag met u mee!

Is de Hybride Cloud de beste oplossing?

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over datamanagement in de public, private en hybride cloud. Dankzij het uitgebreide productportfolio in combinatie met onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van complexe IT-infrastructuren, weten we precies welke oplossing in welke situatie het beste werkt. Wij adviseren en begeleiden organisaties bij het maken van een gefundeerde keuze om eventueel met een deel, of misschien wel de gehele IT-omgeving naar de Cloud te gaan. Hierbij spelen aspecten als kostenbesparing, vereenvoudigen en het moderniseren van de IT-Infrastructuur een belangrijke rol.

Maak kennis met TTNL en wissel van gedachten met één van onze specialisten over de inrichting van uw datacenter. Graag adviseren wij u hoe u meerwaarde kunt creëren uit data voor uw organisatie!