Whitepaper

Uw IBM Power platform eenvoudig naar de cloud

Steeds meer organisaties kijken kritisch naar hun IBM Power i omgeving. Ze willen niet meer investeren in nieuwe IT hardware en maken zich zorgen om het beheer van de vaak verouderde omgeving die om specifieke kennis vraagt.

Powersystemen zijn extreem krachtig en betrouwbaar en draaien jarenlang probleemloos. Maar als technologie veroudert leidt dat tot beperkte disaster recovery mogelijkheden en hoge upgrade kosten. Goed personeel met actuele kennis en ervaring op het gebied van IBM i (voorheen AS/400) is schaars of relatief duur.

In dat geval biedt een operationeel businessmodel, de cloud, een goed en flexibel alternatief. U kunt immers eenvoudig opschalen indien u meer capaciteit nodig heeft en overweegt u uw Poweromgeving uit te faseren dan kan dat zonder dure afschrijvingskosten.

In tegenstelling tot wat men vaak denkt kunt u ook met uw IBM Power platform eenvoudig naar de cloud, ongeacht of het om IBM i, AIX of Linux gaat. Met de TTNL PowerCloud krijgt u specialistische kennis en een omgeving op maat. Overweegt u de cloud voor uw Power omgeving? Lees dan eens het whitepaper ‘Uw IBM Power Platform eenvoudig naar de Cloud’.

In het whitepaper gaan we dieper in op de mogelijkheden en leest u meer over:

  • De uitdagingen die wij regelmatig tegenkomen
  • De voordelen van de PowerCloud
  • Hoe PowerAssist u volledig ontzorgt
  • Hoe monitoring software u kan helpen

Download gratis het whitepaper door het formulier in te vullen en ontdek hoe u uw IBM Power platform eenvoudig naar de cloud migreert.

 

Whitepaper PowerCloud

 

Download nu de whitepaper: “Uw IBM Power platform eenvoudig naar de cloud”

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!