Een vereenvoudiging van uw IBM AIX-omgeving?

Combineer de kracht van hyperconverged met AIX

Het IBM AIX-besturingssysteem is nog steeds een belangrijke speler in de zakelijke IT-markt: dat geldt misschien ook wel voor uw organisatie. Maar het IT-landschap verandert rigoureus: het gebruik van de publieke cloud neem hier een steeds prominentere rol in, onder andere door de kostenefficiëntie ten opzichte van fysieke datacenters. AIX gaat mee in deze trend en ontwikkelt zich verder in de cloud, maar doet dat óók nog on-premise; maar dan alleen met de specifieke kwaliteiten van een hyperconverged datacenteroplossing.

Waarom hyperconverged?

Een hyperconverged infrastructuur kan binnen een datacenter een publieke cloud-achtige ervaring creëren. Deze oplossingen zijn erop gebouwd om de inzet van nieuwe resources te versnellen en de wendbaarheid van de IT-omgeving te verhogen. Tevens helpt een hyperconverged-oplossing om de complexiteit van het beheer te verlagen, kosten te reduceren en applicaties optimaal te laten draaien.

AIX & hyperconverged

Voorheen focuste hyperconverged-systemen zich voornamelijk op het faciliteren van Windows en Linux-omgevingen. IBM heeft echter een update doorgevoerd in haar IBM Hyperconverged Systems in samenwerking met Nutanix, waardoor de voordelen van hyperconverged nu ook in uw AIX-omgeving te ervaren zijn. De oplossing is de eerste die AIX-applicaties support op een hyperconverged-omgeving.

Single-pane-of-glass voor al uw applicaties

IBM Hyperconverged Systems is ontworpen om uw IT-beheer te stroomlijnen. De software van Nutanix zorgt voor een gevirtualiseerde scale-out cloudomgeving. Zo managet u eenvoudig honderden applicaties, of deze nu lopen op Linux of AIX, vanuit één single-pane-of-glass.

Future-proof infrastructuur

Door uw AIX en Linux workloads naar de IBM Hyperconverged Systems te verplaatsen, kunt u de infrastructuur moderniseren. U krijgt namelijk de performance, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beveiliging van de nieuwste IBM Power Systems servers. Tegelijkertijd wijst u compute- en storageresources tot 50% sneller toe door de cloud-like omgeving: veel sneller en eenvoudiger dan in een traditionele infrastructuur.

TTNL heeft alle kennis in huis over AIX en het hyperconverged-portfolio van IBM om uw omgeving zo goed mogelijk in te richten op de toekomst.

Benieuwd hoe de hyperconverged-oplossingen van IBM uw AIX-omgeving kunnen verbeteren en vereenvoudigen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Lees ook de whitepaper ‘IBM Cloud: houd de regie over uw data en kosten. Zo maakt u met TTNL de juiste overstap!’

Whitepaper IBM Cloud