All-flash storage verhoogt concurrentiepositie i3D.Net - TTNL

All-flash storage verhoogt concurrentiepositie i3D.Net - TTNL

Met de implementatie van de Pure Storage FlashArray/M20D heeft i3D.Net zijn aanbod en concurrentiepositie versterkt en voldoet de Rotterdamse hostingexpert aan de hoge eisen van zijn grootste klanten.

 

TTNL heeft de Pure Storage-oplossing als referentiearchitectuur aangeboden, waarmee i3D.Net een kant-en-klare toepassing kan bieden aan nieuwe en bestaande klanten. De all-flash referentiearchitectuur helpt i3D.Net om serviceniveaus te overstijgen, de flexibiliteit te vergroten en dataservices uit te breiden. De hoge latency, die problemen veroorzaakte bij de grootste klanten, is teruggebracht tot één milliseconde.

 

All-flash storage verhoogt concurrentiepositie i3D.Net

i3D.Net is een managed hosting provider die wereldwijd 10.500 servers beheert in 26 ISO27001-gecertificeerde datacenters. Het Rotterdamse bedrijf is expert in performance hosting en biedt al sinds 2002 wereldwijd hostingoplossingen met een prestatiegarantie en 24/7 ondersteuning.

Download de volledige referentiecase en lees hoe de geboden storage architectuur de problemen van i3D. Heeft opgelost of bel direct voor een afspraak: 0345-547040.