Actueel

TTNL wint IBM Business Partner of the Year award!

TTNL wederom uitgeroepen tot IBM Business Partner of the Year!

Op 8 november is TTNL tijdens het jaarlijkse IBM Stars of Northern Europe gala door de jury verkozen tot ‘IBM Business Partner of the Year – Netherlands’. Een prestigieuze erkenning voor IBM Ecosystem-partners in Noord-Europa.

Annegien Van Iterson (IBM Country Leader Ecosystem, The Netherlands): “Toen ik mijn huidige rol van County Leader aannam, was ik onmiddellijk onder de indruk van deze partner – het TTNL DNA is gebouwd op Hybrid Cloud en Data & AI” . Annegien vervolgt: “Bovendien heeft deze partner veel geïnvesteerd in IBM kennis, en bestaat het team uit een briljante mix van zowel ervaren als jonge medewerkers”


(IBM Business Partner of the Year)

Kennis en ervaring
TTNL is een Platinum IBM Business Partner, met bijna 30 jaar brede IBM kennis en ervaring op zowel het hardware, software als services portfolio van IBM. TTNL is een partner die vooruitstrevende oplossingen ontwikkeld en actief samenwerkt met andere IBM Partners in het ecosysteem.

Nicolai Kippersluis (Founder & CEO van TTNL): “We zijn enorm trots op deze award, een mooie erkenning voor de samenwerking met IBM en een prachtige beloning voor de fantastische inzet van ons hele team!”

IBM Outstanding Automation & Integration Award 2022′
Naast de ‘IBM Business Partner of the Year Award – Netherlands’ ontving TTNL ook een eervolle nominatie voor de ‘Northern Europe – IBM Outstanding Automation & Integration Award 2022’.

Michel Luxembourg (CCO van TTNL):  “De nominatie voor IBM Outstanding Automation & Integration Award’ laat zien dat TTNL sterk aan het innoveren is. Wij zijn enorm trots om samen met IBM deze strategische weg in te gaan – Naast onze enorme groei in IBM-software, zijn wij ook enorm gegroeid in onze Hybride & Multi Cloud strategie met IBM-platform Solutions en onze Managed Services propositie in combinatie met Red Hat.”

Business Partner Succes
Op 8 november werden de Noord-Europese IBM Ecosystem-partners tijdens de jaarlijkse – Stars of Northern Europe – prijsuitreiking in Amsterdam geëerd. Door de jury is TTNL verkozen als Nederlandse IBM Business Partner van het jaar 2022. Ook in 2020 werd TTNL verkozen tot Partner van het jaar. Martijn Colasurdo (Partner Ecosystem Manager bij IBM): “Gefeliciteerd team TTNL met het winnen van deze welverdiende prijs voor alle successen in de afgelopen 12 maanden. Laten we dit speciale moment vieren!”


(Nicolai Kippersluis, Annegien van Iterson, Michel Luxembourg)

IBM BP Logo

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!