TTNL exclusieve distributeur M81 software Nederland

Blog TTNL exclusieve distributeur M81 software Nederland

IBM powerspecialist TTNL wordt exclusieve distributeur voor M81 software voor IBM i in Nederland.

 

Culemborg, 11 juni 2024 - TTNL, een toonaangevende IT-dienstverlener en IBM powerspecialist, heeft vandaag aangekondigd dat het de exclusieve distributeur is geworden voor M81 software in Nederland. Deze samenwerking biedt IBM i gebruikers toegang tot systeemsoftware, specifiek ontworpen voor het IBM i operating system.

TTNL heeft als ervaren IBM Platinum Business Partner onder andere de expertise op het gebied van IBM Power en Flash Storage systemen en reeds jaren ervaring met het implementeren van M81 software bij klanten en in het eigen managed Power Cloud platform.

De M81 software voor IBM i biedt geavanceerde mogelijkheden voor systeembeheer, optimalisatie van bedrijfsprocessen en verbetering van de algehele beschikbaarheid van IBM i-omgevingen. Door deze software toe te voegen aan haar portfolio versterkt TTNL haar positie als vooraanstaande leverancier van oplossingen voor IBM-platforms in de regio.

Portfolio

Naast ‘Flash for i’ – het vlaggenschip van M81 -  zal TTNL nu ook 'Control for i' van M81 distribueren en ondersteunen.

FLASH for i
Het Flash4i product biedt de mogelijkheid om zonder onderbreking van de productie omgeving (full-system) backups te maken op basis van de FlashCopy functionaliteit binnen uw externe opslag.

CONTROL for i
Het doel van het product “Control for i” is om 100% van een IBM i-partitie te monitoren met behulp van een product zoals Nagios en tal van andere tools (bijvoorbeeld: Centreon, CheckMK, Pandora, PRTG, ServiceNav, Shinken, SolarWinds, Zabbix, en meer).

Partnership

Amal Juvin, Sales & Partner manager bij M81: “Wij zijn ervan overtuigd dat dit versterkte partnerschap tussen TTNL en M81 onze toekomstige gezamenlijke klanten en partners uitstekende oplossingen en tevredenheid met toegevoegde waarde zal bieden. TTNL zal ook de relatie aandrijven die M81 al had met enkele lokale partners (Resellers, Cloud Providers en ISV)”

"Als IBM powerspecialist zijn we verheugd om onze samenwerking met M81 aan te kondigen", aldus Antoni Uni, Power Platform Lead bij TTNL. "Deze exclusieve distributieovereenkomst stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van geavanceerde backup- en monitoring tools die zijn ontworpen om de beschikbaarheid en het beheer van hun IBM i-systemen te optimaliseren."

Door de combinatie van de expertise van TTNL en de innovatieve oplossingen van M81 kunnen klanten rekenen op uitstekende ondersteuning en oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Voor meer informatie over TTNL en haar diensten, bezoek https://ttnl.nl/resources/partners/m81.

Over TTNL

TTNL met het hoofdkantoor in Culemborg (Nederland) is gespecialiseerd in data management in de hybride multi-cloud. De focus ligt op het optimaliseren van deze complexe hybride multi-cloud omgevingen, zowel technisch als economisch en om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens beschikbaar en beschermd zijn. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen opgebouwd met bedrijven als IBM, Red Hat, Pure Storage, NetApp, Lenovo, Dell Technologies, VMware, Equinix, Varonis, Veeam en Rubrik.

https://ttnl.nl/

Over M81 

M81 is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor IBM i-platforms. Het productportfolio omvat een breed scala aan tools en applicaties die zijn ontworpen om de beschikbaarheid en beheerbaarheid van IBM i-systemen te verbeteren. M81 is een Frans softwarebedrijf (ISV) gespecialiseerd in IBM i. De 2 eenvoudig te gebruiken oplossingen zijn: ‘Flash for i’ en ‘Control for i’. Meer dan 600 eindklanten vertrouwen op M81 in 23 landen (Europa, Noord-Amerika), de software is geïnstalleerd op meer dan 1000 LPAR's wereldwijd.

https://www.m81.eu/