Blog

Blog: Hoe houd ik mijn data veilig met Dell Cyber Recovery Vault?

[/vc_column_inner]

Bent u bezorgd over de veiligheid van uw kritieke bedrijfsgegevens? Cyberaanvallen en virussen bedreigen elke markt en de gevolgen van het niet kunnen herstellen van essentiële data en het hervatten van bedrijfsactiviteiten na een aanval kunnen rampzalig zijn.

In deze blog leest u bedrijfsgegevens veilig kunt houden en snel kunt herstellen met een data kluis

Stel u voor hoe uw bedrijf geraakt wordt door een ransomware aanval en u bent niet in staat om uw gegevens te herstellen. Of hoeveel tijd en geld u zou verliezen als uw bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen na een aanval. Dit zijn angstaanjagende scenario’s die wilt voorkomen. Gelukkig bestaat er een oplossing: Een ‘data kluis’ zoals Dell Cyber Recovery Vault biedt u de mogelijkheid om uw kritieke data te isoleren en te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen zoals ransomware, zodat u in staat bent om veilig gegevens te herstellen en uw bedrijfsvoering met vertrouwen te hervatten.

Dell Cyber Recovery Vault is een krachtige oplossing voor bedrijven die zich zorgen maken over de beveiliging van hun kritieke data.

Dit zijn vijf belangrijke voordelen van een Cyber Recovery Vault voor iedere organisatie:

  1. Automatische back-up: Cyber Recovery Vault automatiseert het back-up proces, waardoor er geen menselijke fouten kunnen optreden en er altijd een recente back-up beschikbaar is.
  2. Beveiliging: De uitgebreide beveiligingsopties van een kluis, waaronder encryptie van data en geautoriseerde toegang tot back-ups zorgt ervoor dat de data veilig is tegen cyberdreigingen en dat alleen geautoriseerde gebruikers er toegang toe hebben.
  3. Snel herstel: In geval van een cyberaanval of een ander soort dataverlies, kun je met een Cyber Recovery Vault snel herstellen van de back-up zonder dat er data verloren gaat. Dit minimaliseert de downtime voor het bedrijf en bespaart kosten.
  4. Flexibiliteit: Het maakt niet uit wat u opslaat in de kluis: de Recovery Vault kan worden gebruikt voor diverse soorten data, waaronder bestanden, e-mails, databases en applicaties. Hierdoor is het een flexibele oplossing die aan de behoeften van elk bedrijf kan voldoen.
  5. Schaalbaarheid: Dell Cyber Recovery Vault is schaalbaar, waardoor het kan groeien met uw bedrijf. Hierdoor is er altijd voldoende capaciteit voor de opslag van uw groeiende hoeveelheid data.

Maak kennis met Dell Cyber Recovery Vault: een oplossing voor automatische back-up, uitgebreide beveiliging, snell herstel, flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit maakt het een krachtige oplossing voor iedere onderneming die zich zorgen maakt over de beveiliging van hun kritieke data.

Wilt u meer weten over de Dell Technologies oplossingen van TTNL? Lees meer over Cloud Security en Cyber Recovery of neem contact op met een van onze specialisten via +31 (0)345 547040 of vul ons contactformulier in.