Partnership TTNL met Managed Security Specialist Eye Security

Blog | Featured Partnership TTNL met Managed Security Specialist Eye Security

Den Haag / Culemborg, 20 juni 2024 - TTNL kondigt strategisch partnership aan met Eye Security, een gespecialiseerde Managed Security Provider. Door deze alliantie kunnen klanten profiteren van geïntegreerde IT-diensten en geavanceerde beveiligingsoplossingen

De synergie tussen TTNL's uitgebreide IT-management expertise en Eye Security’s IT-security diensten biedt een holistische benadering van risicobeheer en cyberverdediging. Klanten zullen profiteren van verbeterde bescherming tegen steeds evoluerende bedreigingen en een naadloze IT-ervaring.

Enterprise-niveau binnen bereik

Van transportbedrijven tot producenten, van organisaties binnen de zakelijke dienstverlening tot zorgverleners - honderden Europese bedrijven vertrouwen op Eye Security en TTNL. Samen maken deze twee organisaties nu een alles-in-één-oplossing, gemaakt door beveiligingsexperts, voor iedere organisatie toegankelijk.

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Eye Security om onze klanten de best mogelijke beveiligingsoplossingen te bieden," aldus Maarten de Vries, Senior Client Manager van TTNL. "Deze samenwerking versterkt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het beschermen van de digitale assets van onze klanten."

Eye Security’s partner manager, Jesse Melse, voegde hieraan toe: "De samenwerking met TTNL stelt ons in staat om onze geavanceerde securityoplossingen te integreren met een breed scala aan IT-diensten, waardoor klanten een uitgebreide bescherming krijgen tegen cyberdreigingen. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de cybersecuritystandaarden naar een hoger niveau te tillen."

Lees meer informatie over Eye Security en haar diensten: https://ttnl.nl/resources/partners/eye-security

Over TTNL

TTNL met het hoofdkantoor in Culemborg (Nederland) is gespecialiseerd in data management in de hybride multi-cloud. De focus ligt op het optimaliseren van deze complexe hybride multi-cloud omgevingen, zowel technisch als economisch en om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens beschikbaar en beschermd zijn. Het bedrijf heeft strategische partnerschappen opgebouwd met bedrijven als IBM, Red Hat, Pure Storage, NetApp, Lenovo, Dell Technologies, VMware, Equinix, Varonis, Veeam en Rubrik.

https://ttnl.nl/

Over Eye Security

Eye Security is een gespecialiseerde Managed Security Provider die zich toelegt op het bieden van geavanceerde cybersecurity oplossingen aan organisaties wereldwijd. Met een team van experts en cutting-edge technologieën beschermt Eye Security klanten tegen geavanceerde bedreigingen en datalekken.

https://www.eye.security/