Onze visie op het toekomstige datacenter

Blog Onze visie op het toekomstige datacenter

Transparant en eenvoudig databeheer

De (her)inrichting van een datacenter moet gebaseerd zijn op de doelstellingen, wensen en ambities van de organisatie. Veranderingen in bedrijfsprocessen en nieuwe diensten moeten snel en flexibel ingericht kunnen worden. TTNL helpt enterprise organisaties bij het overzichtelijk en beheersbaar houden van data. We kijken niet alleen naar bedrijfsprocessen, maar houden ook rekening met wijzigingen in wet- en regelgeving. De administratie of classificatie van data moet snel en eenvoudig aangepast kunnen worden bij de introductie van een nieuwe regelgeving, zoals GDPR.

Toekomstige datacenter biedt vrijheid in de public cloud

Een tweede vereiste aan het toekomstige datacenter, is dat u uw data eenvoudig kunt migreren van legacy-platformen naar public cloud-diensten. En ook weer terug naar een private cloud-omgeving. De hybride architectuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden en te verplaatsen van en naar public cloud-omgevingen zoals Azure, Amazon en IBM Cloud, zonder beperkingen of lock-in.

 

 

Dataprotectie en veiligheid

Het is belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. In het toekomstige datacenter krijgt u meer controle en kunnen we ook een consistente backup- en disaster recovery-strategie tussen private en public cloud-omgevingen ontwikkelen.

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL en we helpen u graag dit volledig uit te tekenen, in te richten en daarmee de veiligheid van uw data en datacenter te garanderen.

 

IT as a service

Door de vrijheid om ontwikkelingen in een private of public cloud te laten plaatsvinden, verkorten we de kostbare time to market en wordt IT werkelijk ‘as a service’ geleverd.

 

Weet u al hoe uw toekomstige datacenter eruitziet? Wissel eens van gedachten met onze experts, wij denken graag met u mee!