Barracuda Cloud-to-Cloud Backup | Complete Office 365-beveiliging

Download | Business Continuity Barracuda Cloud-to-Cloud Backup | Complete Office 365-beveiliging

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt u uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming voor Microsoft Office 365.

Veel gebruikers denken dat gegevens in e-mail, OneDrive of Teams automatisch veilig zijn. Dat is een misvatting: Office biedt weinig bescherming als gegevens per ongeluk verwijderd worden, of bij misconfiguratie, synchronisatieproblemen of malware en ransomware.

 

Office 365 biedt enkel basisherstelopties, maar is in eerste instantie gericht op de beschikbaarheid van services en gegevens. Het beschermen van data in de Office 365-cloud is uw eigen verantwoordelijkheid. Gebruik daarom Barracuda Cloud-to-Cloud Backup om deze gegevens optimaal te beschermen, zonder dat u tegen hogere infrastructuurkosten aanloopt. Bekijk de drie belangrijkste redenen om een back-up voor Office 365 te maken.

 

Hoe werkt Barracuda Cloud-to-Cloud Backup?

Met Barracuda Cloud-to-Cloud Backup Service maakt u in een paar klikken een back-up van uw Office 365-gegevens op de Barracuda Cloud. De oplossing is zowel te gebruiken als add-on voor een on-premise Barracuda Backup-apparaat, of als afzonderlijk abonnement zonder device. Back-ups worden gemaakt op aanvraag of volgens geautomatiseerde schema’s. De oplossing kopieert alle Exchange Online, Sharepoint Online en OneDrive for Business-gegevens. Voor maximale opslagefficiëntie wordt de data voor het opslaan gecomprimeerd.

Ontdek Barracuda Cloud-to-Cloud Backup in onderstaande video:

 

Meer weten over het belang van aanvullende bescherming van uw cloud-data? Lees in dit whitepaper waarom een 3rd party-oplossing als Barracuda Cloud-to-Cloud Backup essentieel is om Office 365-data te beschermen.

 

 

Waarom kiezen voor Barracuda Cloud-to-Cloud Backup?

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt u een complete, snelle en eenvoudige oplossing om Office 365-gegevens te back-uppen. De back-ups in de Barracuda Cloud zijn toegankelijk en doorzoekbaar vanaf elke locatie met internetverbinding. Het herstellen van data gebeurt in een paar muisklikken: zet volledige berichten, mappen of mailboxen terug naar de oorspronkelijke locatie en gebruiker. Gegevens zijn ook te downloaden voor offline gebruik.

Enkele grote voordelen van Barracuda Cloud-to-Cloud Backup:

  • Gemakkelijk te configureren en te beheren
  • Maak een back-up in de cloud of op een privélocatie
  • Onbeperkte retentie, ongelimiteerde back-ups
  • Herstel of download data naar verschillende locaties
  • Geen extra kosten voor meerdere Office 365-licenties

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een cloud-back-up?

U vindt veel gestelde vragen over Barracuda Cloud-to-Cloud Backup in deze FAQ.

Heeft u andere vragen over cloud-to-cloud back-upmogelijkheden? TTNL denkt graag met u mee. Mail naar info@ttnl.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 (0)345 547040