Dataprotectie, Back-Up & DR

Gegarandeerde databeveiliging met disaster recovery

Kiest uw onderneming voor een multi-cloudstrategie? Zorg er dan voor dat DRaaS (Disaster Recovery-as-a-Service)  onderdeel uitmaakt van uw plan om beschikbaarheid te waarborgen.
Wij adviseren en implementeren DRaaS oplossingen van de beste en meest betrouwbare DRaaS-providers ter wereld.

Met de hulp van TTNL wordt data protection uw tweede natuur. Samen vinden we de juiste oplossingen op het gebied van software, opslag, back-up, high availability, data recovery en security.

Back-Up en DR uitbesteden

Dankzij onze managed back-up services hoeft u zich nooit meer zorgen te maken gegevensbescherming en kunnen uw IT-teams al hun aandacht richten op het ondersteunen, verbeteren en transformeren van uw organisatie.

Hoe regel ik Back-Up en DR in de cloud?

Zeker in de hybride cloud omgeving is het is belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. Denken goed na over de beperkingen van public cloud. Ga er niet van uit dat back-up in de cloud automatisch wel goed geregeld is. Er wordt inderdaad wel een back-up gemaakt, maar hoe ver gaat deze terug, voldoet u hiermee wel aan de wet- en regelgeving? Vragen waar we graag samen met u over nadenken. Wij helpen u graag aan een back-up en recovery oplossing die afgestemd is op uw eisen en wensen op de meest (kosten)efficiënte manier.

Kunt u zich downtime permitteren?

Disaster recovery, de RPO en RTO zijn key bij organisaties waar business continuity van ‘levensbelang’ is. In een steeds sneller ontwikkelende IT-wereld is het beschermen van bedrijfsdata een zeer belangrijk punt. Met name de groei van data en het zo spoedig mogelijk beschikbaar stellen van de omgeving na een calamiteit leidt bij de meeste organisaties tot uitdagingen.

Heeft u een disaster recovery plan?

Wat is de RPO / RTO voor uw meest kritische applicaties en wanneer heeft u dit voor het laatst getest? Steeds meer applicaties draaien op gevirtualiseerde infrastructuren en/of in de cloud. Om de investeringen in deze technologieën optimaal te kunnen inzetten is het voor organisaties noodzakelijk om hun totale IT-strategie op één lijn te brengen. Dat betekent dat de impact van een virtualisatie-strategie in de productie-omgeving alleen ten volle tot haar recht komt als virtualisatie ook in alle andere IT-processen en –procedures wordt betrokken, dus ook in disaster recovery en business continuity.

Traditionele oplossingen voor business continuity en disaster recovery zijn niet altijd geschikt voor enterprise gevirtualiseerde datecenters en cloud-omgevingen. Bovendien hoeven niet alle applicaties even snel in de lucht te zijn na een calamiteit. TTNL helpt u graag aan een consistente backup en disaster recovery strategie voor uw private en public cloud omgevingen.

Kunt u uw SLA’s altijd waarborgen?

Voldoet uw SLA voor uw kritische applicatie voor nu maar ook voor in de toekomst? Zeker als u migraties gepland heeft staan zoals storage, hypervisor of cloud migraties. En heeft uw organisatie te maken met audits en hoe pakt u dit aan op het gebied van disaster recovery, hoeveel geld/effort kost dit en zijn de tests altijd succesvol? Stel, u kunt de SLA voor uw meest kritische applicaties verhogen naar RPO seconden en RTO minuten zonder uw bestaande IT omgeving te hoeven aanpassen, zou u daar maar over willen weten? TTNLwerkt met de slimste tools die op de markt voor data protection beschikbaar zijn om een consistente backup en disaster recovery strategie voor uw private en public cloud omgevingen te creëren.

In het toekomstige datacenter krijgt u meer controle en helpen wij u bij het ontwikkelen van een consistente backup- en disaster recovery-strategie tussen private en public cloud-omgevingen. Maak vandaag nog een afspraak met de experts op het gebied van data protection.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!