Or­chestra­tion

Orchestration is noodzakelijk om IT as a Service te kunnen bieden

De (her)inrichting van een datacenter moet gebaseerd zijn op de doelstellingen, wensen en ambities van de organisatie. Veranderingen in bedrijfsprocessen en nieuwe diensten moeten snel en flexibel ingericht en uitgerold kunnen worden. Voor organisaties die de business willen ondersteunen en IT as a Service willen aanbieden is orchestration een belangrijk onderdeel.

Voorbereidingen voor orchestration

Samen met u kijken we zorgvuldig naar uw bestaande bedrijfsprocessen en de manier waarop deze worden ondersteund door IT. Hiervoor kunnen we, afhankelijk van uw behoefte en de complexheid van uw omgeving, de software BlueDolphin van ValueBlue inzetten, BlueDolphin is een geautomatiseerde tool om de opbouw en doelmatigheid van complexe ICT- landschappen in kaart te brengen. Nadat we uw bedrijfsprocessen, IT en informatiestromen in kaart hebben gebracht, krijgen we inzicht in de verbetermogelijkheden en de impact van wijzigingen en standaardisatie. Doel hierbij is om de functionaliteit centraal te stellen en processen te standaardiseren. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van de achterliggende techniek of hardware.

Automatiseren en virtualiseren

Na het standaardiseren en consolideren van uw IT infrastructuur en de gerelateerde bedrijfsprocessen kunnen we uw omgeving virtualiseren en automatiseren. Tenslotte brengen we de centrale regielaag over uw complete gevirtualiseerde omgeving, de zogenaamde orchestrationlaag zodat u alle onderliggende processen centraal kunt aansturen. Met orchestration krijgt u grip en overzicht over al uw data, processen en kosten ongeacht de locatie van uw data en applicaties. Door de standaardisering en automatisering is uw omgeving minder foutgevoelig en verlaagd u uw kosten door het voorkomen van terugkerende werkzaamheden en het oplossen van (gemaakte) fouten.

IT as a Service door Orchestration

Met orchestration kunt u de gestandaardiseerde diensten en applicaties eenvoudig via een product- en diensten catalogus in een portal aan uw gebruikers aanbieden waardoor u IT echt als Service binnen uw organisatie beschikbaar stelt.

TTNL heeft jarenlange ervaring met IT virtualisatie en het optimaliseren van datamanagement. Graag kijken we samen met u hoe wij uw bestaande of nieuwe datacenter klaar voor de toekomst kunnen maken. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp, de implementatie en het beheer.

Maak eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek eens één van onze interactieve kennissessies waarbij we samen met specialisten, klanten en prospects dieper ingaan op actuele en relevante onderwerpen en uitdagingen die spelen binnen Enterprise IT omgevingen.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!