Infographic

Groeit uw data harder dan uw budget? Spectrum Scale maakt meer mogelijk voor minder geld

We verzamelen met z’n allen steeds meer data. Iedere dag weten we meer over onze prospects, klanten, productiemiddelen en logistiek. De vraag is dan ook niet óf u genoeg inzicht heeft om de concurrentie voor te blijven. Maar hoe u uw groeiende database toegankelijk, snel en veilig genoeg houdt om er uw voordeel mee te blijven doen. En als het even kan voorgoed een einde maakt aan de budgetdiscussie die elke begrotingsronde weer de kop opsteekt. Een utopie? Niet als u uw Big Data opslaat met Spectrum Scale. Daarom hebben we de pluspunten voor u op een rijtje gezet. Kijk maar even mee…

  • TTNLEenvoudig opschalen als uw datastroom groeit
  • Tot 90% besparing op storagekosten
  • Oude én nieuwe datatypes worden gestructureerd opgeslagen
  • Perfecte performance bij analytics
  • Lokaal én internationaal gemakkelijk data delen
  • Voldoet aan de hoogste veiligheids- en compliance eisen
  • Geen omkijken naar beheer

Meer data, meer inzicht, minder kosten

Is uw organisatie ook toe aan een manier om meer inzicht uit meer data te halen? Dan zit de oplossing ‘m niet in meer storage. Maar in een slimmere manier om de datastromen te structureren. Zodat u weer weet wat u wilt weten. En uw voordeel kunt doen met de inzichten die Big Data u biedt. Hoe Spectrum Scale uw organisatie daarbij helpt, ziet u in deze infographic.

Meer doen met minder budget begint hier

Ook uw efficiency verhogen terwijl u de storagekosten drukt? Kijk verder dan de traditionele mogelijkheden en geef uw dataopslag en analytics een boost met IBM’s nieuwste oplossing om op te schalen terwijl uw datastroom blijft groeien.

Een uurtje sparren over wat een razendsnelle database en analytics betekenen voor de concurrentiepositie van uw organisatie? We informeren u graag over de kansen die Spectrum Scale biedt. Neem vrijblijvend contact op met onze experts!

Download nu de infographic: “Data efficiënt opslaan en analyseren met IBM Spectrum Scale”

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!