Whitepaper

Verbeter de back-up en beveiliging van Microsoft Office 365

Veel gebruikers denken dat de data die ze in een cloud-omgeving, zoals Office 365, plaatsen automatisch veilig is. In de praktijk blijken daar echter nogal wat haken en ogen aan te zitten.

In dit whitepaper leest u waarom de beveiliging van Office 365 zijn beperkingen kent. Soms zijn de standaardmogelijkheden niet afdoende om uw data in elke situatie veilig te stellen. In het document vindt u een aantal goede redenen om een third party back-upoplossing te kiezen. Bijvoorbeeld als u:

  • Data vendor-onafhankelijk veilig wilt stellen;
  • De standaard-retentie te beperkt vindt;
  • Aanvullende Microsoft-retentie te kostbaar vindt;
  • Mogelijkheden zoekt om te herstellen van ransomware;
  • Ransomware, CEO-fraude, Account Compromise wilt voorkomen.

Download het whitepaper door het formulier rechts in te vullen en ontdek waarom u het beste voor een third party-oplossing als Barracuda-Cloud-to-Cloud Backup kunt kiezen om uw cloud-data in Office 365 te beveiligen.

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over cloud-to-cloud back-upmogelijkheden? TTNL denkt graag met u mee. Mail naar info@ttnl.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 (0)345 547040.

Na deze whitepaper nog verder lezen over Barracuda Cloud-to-Cloud Backup? Op deze pagina hebben we alle informatie over Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor u verzameld. 

Download hier de whitepaper over het beveiligen van Microsoft Office 365

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!