TTNL – Equinix

Waar start uw journey to the cloud? Het volledig benutten van het potentieel van cloud betekent voor ieder bedrijf iets anders. Elke organisatie – hoe groot of klein – heeft een bepaalde reeks doelen die men met een cloudreis hoopt te bereiken.
In samenwerking met Equinix delen wij graag onze visie over hybrid cloud en het ‘datacenter van de toekomst’.

3-Stappenplan voor uw cloud journey:

We werken graag met u een plan uit waarin u in drie stappen kunt bepalen wat de journey to the cloud voor uw organisatie inhoudt:

1. Kennismaking TTNL cloud
Visie, uitdagingen, oplossingen. Wat is hybride datacenter en hoe kan het u als IT-manager ontzorgen?
2. Cloud Ready Assessment
Door middel van deze quickscan brengen we uw IT landschap in kaart en bevestigen we uw doelstellingen.
3. Adviesrapport
Samen met u bespreken we het advies. Uitkomsten uit het assessment, stappenplan en inventarisatie kansen / bedreigingen.

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven:

Zet nu de eerste stap. We nodigen u uit voor een kijkje achter de schermen bij Equinix AM3 Datacenter Amsterdam op:
– donderdag 14 april
– donderdag 16 juni
– donderdag 29 september

Programma:
13.00 Ontvangst en registratie
13.30 Datacenter tour Equinix AM3 IBX
14.30 Presentatie TTNL Cloud Platform
15.30 Borrel

Na inschrijving ontvangt u binnen één werkdag bevestiging per mail.

Equinix & TTNL Partnership

Welkom in de cloud. In Equinix AM3 bevindt u zich in Europa’s meest cloud-dichte en hyper-verbonden stad. De plek waar connectiviteit en providers samenkomen.

Over Equinix

Equinix verbindt ’s werelds toonaangevende bedrijven met hun klanten, medewerkers en partners binnen de meest onderling verbonden datacenters.
In 52 markten verspreid over vijf continenten is Equinix de plek waar bedrijven samenkomen om nieuwe kansen te realiseren en hun bedrijfs-, IT- en cloudstrategieën te versnellen. We exploiteren het enige wereldwijde interconnectieplatform en creëren nieuwe kansen die alleen mogelijk zijn wanneer bedrijven samenkomen.

Over TTNL

TTNL biedt complete roadmaps van huidige omgevingen tot nieuwe, cloud-ready, flexibele, dynamische en data gedreven infrastructuren die de vrijheid bieden om data te verplaatsen of te verplaatsen van en naar on-premise, private en publieke cloudomgevingen. Onze focus is gericht op het vereenvoudigen en moderniseren van IT-infrastructuren en het verlagen van de kosten, onze ervaring met het omgaan met kritieke gegevens binnen complexe IT-infrastructuren maakt TTNL uw trusted advisor.

Locatie

Equinix AM3
Science Park 610
1098 XH Amsterdam