Managed Services

Waarom kiezen steeds meer organisaties voor onze managed services?

Er zijn meerdere redenen om het ontwerp, de bouw en het permanente beheer van uw ICT infrastructuur aan een professionele derde partij uit te besteden in de vorm van managed services.

Focus

Organisaties willen zich kunnen focussen op kernactiviteiten zoals applicatiebeheer, het optimaal ondersteunen van hun gebruikers en interne verbeterprojecten. Deze tijd zijn zij liever niet kwijt aan het up-and-running houden van de IT-infrastructuur.

Kennis & Ownership

De managed services bieden toegang tot een diversiteit aan skills en best practices in het beheren, optimaliseren en upgraden van de IT-omgeving. Wij bieden u vaste contactpersonen die uw medewerkers en uw omgeving kennen. Zij zorgen voor een maximale beschikbaarheid en uptime van uw systemen en denken bovendien met u mee. Ownership is kenmerkend in onze dienstverlening en onze klanten onderstrepen dit. U leest er meer over in de referentiecases van onze klanten.

Continuïteit

Wilt u 5×9 of 24/7/365 ondersteuning? Onze specialisten staan voor u klaar. Hierdoor loopt u minder risico op onderbezetting bij ziekmeldingen, vakanties of een plotseling vertrek van uw medewerkers. Zo zorgt u voor continuïteit van bedrijfsprocessen.

Managed Services en SLA’s

Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw organisatie.In onze SLA’s leggen we de vaste respons- en resolutietijden en de mate van capaciteits- en escalatiemanagement vast.

Mix & Match voor Maatwerk

Service catalogus + service matrix = maatwerk
U kiest u zelf welke onderdelen u binnen uw IT omgeving als managed service wilt afnemen, tegen welk servicelevel. Wij begrijpen dat niet alle onderdelen 24/7/365 zorg nodig hebben maar dat u dit bijvoorbeeld wel wenst voor de meest kritische onderdelen van uw bedrijfsprocessen.

Afspraken + procedures = Master Service Level Agreement
De Master SLA beschrijft de werkprocessen op operationeel en tactisch niveau en de serviceniveaus voor de te beheren omgeving. Dit dossier helpt beide partijen om misverstanden te voorkomen.TTNL beschikt over een team van enthousiaste IT specialisten. Wij streven de hoogste graad van certificeringen na op ons kernportfolio. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ontzorgen. Onze ISO certificeringen onderschrijven de visie en werkwijze van TTNL (ISO 9001, 14001 en 27001).

Kiest u voor TTNL’s managed services, dan kiest u voor:

  • Een vast of onbeperkt aantal service tickets;
  • Monitoringsoftware;
  • Een dagelijkse systeemcontrole;
  • 24/7 of 9 tot 5 assistentie (of een mix hiervan);
  • Firmware upgrades;
  • Assetmanagement;
  • Een jaarlijkse redundantietest en/of uitwijktest;
  • Een managementdashboard met KPI-conclusies en aanbevelingen voor uw omgeving;
  • Een vast aanspreekpunt die de voortgang bewaakt bij updates, troubleshooting en eventuele calamiteiten.
  • Voorspelbare IT-uitgaven: u betaalt één vast bedrag per maand.

Informeer eens naar de mogelijkheden en voordelen van onze managed services voor uw organisatie! 

TTNL

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Send this to a friend