All Flash, storage-performance voor uw hybride landschap

Hybrid cloud-omgevingen en het belang van goede storage.

Performance is een belangrijke eigenschap van uw datacenter. Zeker nu workloads steeds zwaarder, omvangrijker en minder voorspelbaar worden in een data-driven wereld. Er onstaat een hybride datacenterlandschap waar data zowel on-premise als uit de cloud moet worden verwerkt. Om niet aan performance in te leveren, heeft u een datacenter nodig dat deze data snel kan opslaan en weer op kan vragen. Het gebruik van All Flash Storage geeft een enorme boost aan de overall performance, waardoor uw time to market nog sneller wordt!

All Flash Array in een notendop

All Flash Array is een externe storageoplossing die alleen Flash media gebruikt voor permanente opslag. Flash-geheugen wordt gebruikt in plaats van de traditionele harddiskdrives die meestal worden geassocieerd met storagecomponenten. In tegenstelling tot disk-based storage maken Flash devices geen gebruik van bewegende componenten, maar van herprogrammeerbare geheugenblokken. Dit maakt All Flash Arrays sneller in performance, met een lagere latency.

All Flash storage: wat zijn de voordelen voor uw storagemanagement?

  • All Flash Arrays handelt uw workloads sneller af; of deze nu in de cloud staan of in uw datacenter.
  • All Flash Arrays benut nagenoeg de maximale opslagcapaciteit.
  • Eenvoudig beheer door software defined werken, efficiënt en eenvoudig op- en af te schalen.

IBM Flash Storage bij TTNL

Het toekomstige datacenter kan eigenlijk niet om All Flash Arrays heen. Maar er zijn natuurlijk veel verschillende oplossingen beschikbaar. Iedere omgeving is namelijk uniek, zeker wanneer het gaat om hybrid IT. Onze specialisten denken daarom graag met u mee over de best passende oplossing. Zij adviseren u hierbij over de industrie-leidende technologieën van het IBM Flash Storage-portfolio, zoals bijvoorbeeld ook de New Generation IBM FlashSystem 9100.

Benieuwd wat All Flash voor uw infrastructuur kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!