Cloud Object Storage voor grote data omgevingen

Dé oplossing voor enterprise data storage uitdagingen

De groei van ongestructureerde data is enorm. Organisaties genereren niet alleen meer data, de hoeveelheden ongestructureerde data zijn significant groter en omvangrijker. Door de opkomst en toepassing van audio- en videobeelden en data intensieve applicaties in organisaties neemt de hoeveelheid ongestructureerde data snel toe. Deze enorme groei is een uitdaging voor IT afdelingen binnen alle soorten organisaties. Onze hybride cloud oplossing helpt deze uitdaging aan te gaan.

80% van alle data is ongestructureerde data

Recent onderzoek van IDC wees uit dat gemiddeld 80% van alle aanwezige data binnen organisaties bestaat uit ongestructureerde data. Groeipercentages van 60 tot 80% zijn geen uitzondering en tal van data-intensieve organisaties hebben jaarlijks al met een datagroei van meer dan 100% te maken.

Deze enorme groei vraagt om een andere data storage architectuur. Cloud Object Storage (COS) is het antwoord op de vraag naar flexibele en schaalbare data storage oplossingen. Deze hybride cloud storage oplossing zorgt voor een significante kostenbesparing bij organisaties met petabytes aan data, on premise of in de (hybride) cloud.

Extreem betrouwbare Data Storage

Organisaties die de waarde van hun data erkennen en deze strategisch inzetten, willen verzekerd zijn van extreme veiligheid maar ook optimale beschikbaarheid van de data in een hybride cloud omgeving. IBM Cloud Object Storage (voorheen Cleversafe) biedt enterprise organisaties unieke high-performance cloud storage via de IBM Cloud (Bluemix). De innovatieve techniek is extreem flexibel en veilig en biedt data storage performance niveaus die zeldzaam zijn in de cloud.

TTNL biedt u met IBM Cloud Object Storage unieke hybride cloud storage. Alle data – gestructureerd én ongestructureerd – komt op de juiste plaats terecht. Uw data is altijd en overal benaderbaar en beschikbaar, klaar voor gebruik wanneer u het nodig heeft.

Samen met u kijken we graag of Cloud Object Storage interessant is voor uw organisatie en ook uw organisatie kan genieten van de vele voordelen die de hybride cloud met zich mee brengt. Bel 0345-547040 voor een afspraak.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!