Samenwerking met Pure Storage

Modern Data Protection: de sleutel tot intelligent gegevensbeheer

Geniet van hogere betrouwbaarheid tegen lagere kosten en laat uw storage omgeving de business ondersteunen.

Het verlies van gegevens en uitval van applicaties heeft grote impact voor organisaties van elke omvang. We leven en werken in een wereld waarin beschikbaarheid van gegevens cruciaal is. We verwachten dat data altijd en overal met een druk op de knop beschikbaar is. De meeste storage omgevingen zijn niet altijd in staat om aan de hoge verwachtingen van gebruikers en IT-professionals te voldoen. Daarom is een omslag nodig naar moderne dataprotectie.

Voor een optimale ervaring is meer nodig dan alleen een back-up. Intelligent gegevensbeheer zorgt voor meer continuïteit, een hoger securityniveau en lagere operationele kosten. Moderne dataprotectie brengt data samen, helpt om efficiënter te werken en zet de deur open naar nieuwe mogelijkheden.

Stel nu uw data veilig

De oplossingen en diensten van TTNL op basis van het Pure Storage portfolio, bieden continuïteit met tal van mogelijkheden om de opslag, bescherming en consolidatie van uw data te ondersteunen. Met  toekomstvaste oplossingen biedt Pure Storage organisaties flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Waarom moderne dataprotectie van TTNL & Pure Storage?

Kies voor meer dan back-up en recovery alleen, kies voor de moderne dataprotectie oplossing van TTNL & Pure Storage. Met toekomst vaste oplossingen biedt Pure Storage organisaties flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Wat zijn de voordelen?

Pure Storage®-producten zijn vanuit de basis ontworpen om non-disruptieve upgrades te ondersteunen en tegelijkertijd de hoogste opslagprestaties te leveren. Dit is hoe Pure Storage uw data veilig en beschikbaar houdt:

  • Vereenvoudigde back-up en herstel
  • Krachtige RPO- en RTO-prestaties
  • Ingebouwde datareplicatie en beveiliging tegen ransomware.
  • Hoge data beschikbaarheid

Uw storage omgeving uitbesteden? Neem contact op voor storage-as-a-service.

Modern Data Protection

Neem nu contact met ons op en ga voor maximale betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid. Verminder de complexiteit van uw storage omgeving, verbeter RPO en RTO en laat uw storage omgeving de business ondersteunen.

Meer weten over Modern Data Protection en PureStorage