Van AS/400 tot IBM i en LinuxONE

TTNL kent uw IBM-omgeving

Uw datacenter toekomstbestendig inrichten, dat is iets wat alle organisaties willen. Met een datacentrische infrastructuur die de juiste prestaties biedt om uw business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien, is dit mogelijk. Een krachtige en betrouwbare IT die past bij uw bedrijf.

Power en betrouwbaarheid van IBM

Die kracht en betrouwbaarheid is binnen handbereik dankzij IBM. De IT-leverancier zet al jaren sterke oplossingen op de markt die voor Enterprises onmisbaar zijn gebleken: AS/400, IBM Power, IBM i en LinuxONE. Zoekt u bijvoorbeeld naar een platform voor big data en business intelligence, dan kunt u niet om het IBM Power-platform heen. Internationaal onderzoek door ITIC ondersteunt dat: IBM Power is het meest betrouwbaar en de prijsperformance-verhouding is aanzienlijk beter dan de Intel-alternatieven. Bedrijven kunnen goede beslissingen nemen, dankzij de razendsnelle dataverwerking.

Razendsnel? Ja, de nieuwe Power9-processor is speciaal ontwikkeld voor data en is vele malen sneller dan de snelste traditionele servers.

Op de hoogte van IBM-ontwikkelingen en -releases

IBM blijft ontwikkelen en kondigt regelmatig nieuwe producten en nieuwe releases van het operating system aan. Zo is Power9 al even beschikbaar en Power10 geintroduceerd, terwijl het voor velen lijkt alsof Power8 nog maar net bestaat. Nu hoeft u natuurlijk uw producten niet gelijk te vervangen en nieuwe OS-releases hoeven niet per direct omarmd te zijn, maar op een gegeven moment stopt de support vanuit IBM. Als u dan nog geen actie heeft ondernomen, kan dit uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven. TTNL’s Managed Services kunnen de oplossing bieden. Onze specialisten zijn breed gecertificeerd (TTNL is IBM Platinum Businesspartner) en hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM i-omgevingen (voorheen AS/400). Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten. Daarnaast groeit de vraag naar onze educatie- en supportdiensten en onze Power Cloud oplossing.

Ondersteuning voor IBM i – twee TTNL oplossingen uitgelicht

Managed Power

Met TTNL’s ‘Managed Power’ bieden wij een bewezen Enterprise managementoplossing voor IBM i (AS/400). Onze specialisten bieden op SLA gebaseerde monitoring-, reporting- en managementsupportdiensten. Onze managed services voor Power zijn in verschillende servicelevels verkrijgbaar en uit te breiden met aanvullende diensten, zoals performance-metingen, een jaarlijkse health- of disaster recovery-check en escalatie-management.

Power Cloud

Veel organisaties kiezen ervoor om de legacy systemen uit te faseren. In plaats van in nieuwe systemen te investeren brengen ze het liever naar de Cloud. Een IBM i-omgeving kunt u echter niet simpelweg bij iedere Cloud-leverancier onderbrengen. Met de TTNL PowerCloud bieden wij u een naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving.

TTNL: IBM Platinum Business Partner en IBM Ecosystems Partner of the Year!

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? TTNL heeft jarenlange ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM en IBM i-omgevingen en heeft alles rondom het Power-platform (AS/400) meegemaakt. We zijn bekend met combinaties als LinuxOne, Linux op Power en Sap HANA op Power – alles om ú te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads. TTNL is misschien wel IBM’s breedst gecertificeerde partner. Het is niet voor niets dat TTNL als eerste IBM partner van Europa de Platinum Business Partner status behaalde en eerder dit jaar is uitgeroepen tot IBM Ecosystems Partner of the Year.

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!IBM

AS/400 | Power i | Power9 | Power10 | Power Cloud | Power Assist | IBM i |AIX

Uw IBM-oplossing onder de loep?

Wilt u brainstormen over de security van uw IBM i, een gratis testpartitie in onze PowerCloud of een Proof of Concept aanvragen? Wij stellen onze specialisten en Poweromgeving graag beschikbaar!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!