Optimale performance van uw IT-infrastructuur

Levert uw IT-Infrastructuur optimale performance of kan het beter?

Organisaties ondergaan een digitale transformatie en verwachten optimale performance van hun infrastructuur.  Data dient altijd en overal beschikbaar en oproepbaar te zijn en moet optimaal benut worden om de concurrentie voor te blijven. Er draaien steeds meer applicaties en snelheid om real time inzicht te krijgen is steeds belangrijker. De druk op de infrastructuur neemt enorm toe, datavolumes verdubbelen bijna op jaarbasis maar de IT-budgetten groeien vaak niet in dezelfde verhouding mee.

De vraag naar high performance storagesystemen neemt toe en met de huidige oplossingen hebben hier het perfecte antwoord op.

IDC heeft voorspeld dat de hoeveelheid data zal toenemen met meer dan 50 procent per jaar de komende jaren.

Om mee te kunnen in het huidige digitale tijdperk kunnen organisaties niet meer snelle opslagmedia heen.

We hebben de vijf voornaamste voordelen van Flash Storage voor u onder elkaar gezet:

1. Optimale performance

Nieuwe technologieën zoals cloud-oplossingen, virtualisatie en big data vragen om snelheid, een grote mate van efficiency en verbeterde response tijden. Om de juiste performance te kunnen bieden en de uitdagingen op het gebied van data en analytics aan te kunnen is een snelle opslag omgeving essentieel.

2. Volledige flexibiliteit

Flash storage kan precies op uw behoefte afgestemd worden, of u slechts één enkele applicatie wilt versnellen, uw complete storage omgeving een boost wilt geven, of naar een Enterprise Hybride IT omgeving gaat.

3. Maximale snelheid

Door Flash in uw bestaande storage infrastructuur te introduceren behaalt u direct al enorm performance voordeel.

4. Lagere TCO

Door de geïntegreerde deduplicatie, compressie en andere data-reductie technieken heeft u met flash minder opslagcapaciteit nodig waardoor de kosten per gigabyte lager uitvallen dan bij traditionele schijfopslag. Daarbij komt het lagere elektriciteitsverbruik, minder fysieke ruimte in uw datacenter en de tijdswinst doordat de systemen minder onderhoud en beheer vragen.

5. Meer zekerheid

Kiest u voor een flashoplossing dan kiest u voor zekerheid, weinig tot geen latency. Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener, kijkt TTNL alleen naar de meest betrouwbare storage oplossingen van de belangrijkste leveranciers in de markt zoals IBM, NetApp en Pure Storage.

Door goed te inventariseren welke behoefte en doelstellingen uw organisatie heeft kunnen wij u helpen bij de invulling van uw performance vraagstukken. Met 25 jaar ervaring is TTNL de onafhankelijke specialist op het gebied van data- en cloud-infrastructuuroplossingen.

Wilt u de performance van uw datacenter verbeteren?

Laat uw gegevens achter en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!