Partner: IBM

Lees meer over het partnership van IBM en TTNL op het gebied van IT Systems (Power Server, Storage, Data Protection), Software en IT services.

IBM en TTNL werken samen om organisaties te voorzien van innovatieve storage oplossingen in de Hybride Multicloud.

De IT oplossingen van IBM helpen om uw organisatie het maximale te bieden. Samen focussen we op het optimaliseren van IT-infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid van uw IT omgeving. Wij helpen bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe IT architecturen. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen.

(Hybride) Cloud

Wij zijn gespecialiseerd in datamanagement in de hybride Multicloud. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen zoals IBM Cloud. Bij de inrichting van uw IT omgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar de vereisten vanuit uw organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

IT Infrastructure – IBM Systems

Voor de meest veeleisende workloads heeft IBM IT-infrastructuuroplossingen in huis die gebaseerd zijn op IBM Server- en Storage technologie. TTNL heeft jarenlange ervaring met de levering en hosting van deze systemen en daarmee de kennis in huis om uw IT-vraagstukken in te vullen met IBM Systems. Wat IBM Systems en TTNL kunnen betekenen voor u? Wij zijn gespecialiseerd in datamanagement in de hybride Multicloud. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen zoals IBM Cloud. Bij de inrichting van uw IT omgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar de vereisten vanuit uw organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

Data Protectie & Security

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL. In partnership met u vinden we de juiste oplossing op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. Daarnaast laten we zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Wordt u uitgedaagd om meer te leveren met minder budget? Wilt u uw IT-infrastructuur optimaliseren om groei te stimuleren, zonder concessies te hoeven doen aan de prestaties, kwaliteit of veiligheid? IBM Storage biedt hiervoor opslagtoepassingen om alle moderne gegevensvereisten aan te kunnen pakken.

Lees wat TTNL en IBM voor u kunnen doen. Ontdek hoe bedrijven van elke omvang een infrastructuurtransformatie kunnen realiseren, met als resultaat toonaangevende prestaties, kostenefficiëntie, hoge beschikbaarheid en hybride cloudopslag op enterprise niveau.

Portfolio & Oplossingen:

  • IBM Power
  • PowerCloud
  • IBM Storage
  • Storage as a Service
  • Software

TTNL is IBM Platinum Business partner

Wij zijn trots op onze Platinum partnerstatus, de hoogste partnerstatus van IBM.

IBM BP Logo

Wilt u weten wat IBM voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!