Maak kennis met de Flash-Storage oplossingen van Pure Storage

Ervaar Pure FlashArray//X nu door middel van een vrijblijvende trial!

Ontdek FlashArray//X! De all-flash, 100% software gedreven en 100% NVMe-storage oplossing van Pure Storage®. Wij geven u de kans om er een vrijblijvende testrit mee te maken. Met de Pure Test Drive test u workload- en capaciteitsplanning, analytics en meer. Ontdek geavanceerde functies, waaronder snapshots, replicatie, ActiveCluster en zelfs integratie van VMware.

Er is geen hardware of installatie nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. U heeft alleen een internetbrowser nodig.

FlashArray//X testen

Vraag een vrijblijvende test aan. Ervaar het zelf en maak kennis met Pure eenvoud.

Pure Storage

De oplossingen van Pure Storage zijn niet voor niets onderdeel van het kernportfolio van TTNL. De oplossingen van Pure Storage helpen ons om voor onze klanten een cloud(ready) infrastructuur te ontwikkelen met maximale performance, rendement en eenvoudig beheer. Met Pure’s dataoplossingen stellen we talloze nationale en internationale organisaties in staat real-time te beschikken over veilige data. Deze data kunnen zij inzetten voor bedrijfskritische productie, DevOps, en moderne analyse in een multi-cloud omgeving.

 

Met de oplossingen van Pure Storage:

  • Vereenvoudigen we uw productieomgeving met de next-gen power van gedeelde geaccelereerde storage.
  • Geven we uw ontwikkelaars power. De productiviteit van ontwikkelaars bepaalt het innovatietempo – en daarmee de groei van uw bedrijf. De Pure Data-Centric Architectuur voor applicaties helpt u uw data te uniformeren, zodat u sneller kunt innoveren – in de cloud en on-prem.
  • Haalt u next-gen analytics in huis, u drijft uw initiatieven op analytics- en AI-gebied aan met een moderne, datacentrische architectuur voor storage.
  • Is uw omgeving Effortless, Evergreen en Efficiënt en kunnen we u maximaal ontzorgen.

 

TTNL = Pure Storage Elite Partner

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? TTNL heeft meer dan 26 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise omgevingen. TTNL werkt bovendien al enige jaren met de oplossingen van Pure Storage heeft de hoogst mogelijke partner status ‘Elite Partner’. Onze breed gecertificeerde specialisten hebben veel kennis van en ervaring met Pure Storage-omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten.Pure Storage Elite Partner TTNL

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inschrijven Pure Storage test drive FlashArray

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!