Partner: Reliaquest

Partner: Reliaquest

TTNL en ReliaQuest bundelen hun krachten om organisaties van een geavanceerde en effectieve cybersecurity aanpak te voorzien. Als marktleiders op het gebied van IT beveiliging bieden zij een complete oplossing om de complexiteit van moderne bedreigingen te beheersen en bedrijfsgegevens veilig te stellen.
Deze strategische samenwerking biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van de beste cyberbeveiliging initiatieven van beide partijen, waaronder SOC, Greymatter, en het volledige scala aan IBM-beveiligingsoplossingen. 

Door de samenwerking tussen TTNL en ReliaQuest kunnen we de beveiliging behoeften van organisaties van elke omvang effectief aanpakken. De uitgebreide beveiligingsoplossing, ontstaan uit de expertise van zowel TTNL als ReliaQuest, maakt gebruik van SOC-diensten en geavanceerde IBM oplossingen.

Met TTNL's deskundigheid in IBM Security, en ReliaQuest's diensten die 24x7x365 beschikbaar zijn, kunnen we organisaties helpen hun bedrijfsgegevens te beschermen en het risico op cyberaanvallen te minimaliseren. Dit bereiken we door uitgebreide oplossingen te implementeren die naadloos aansluiten op uw behoeften voor het detecteren, voorkomen, en oplossen van cyberdreigingen. Zo kunnen organisaties optimaal profiteren van een veilige omgeving met een hoge mate van geautomatiseerde beveiligingstechnologie.

 

Portfolio & Oplossingen:

De samenwerking tussen TTNL en ReliaQuest opent nieuwe deuren binnen de cybersecurity. De combinatie van oplossingen en diensten zorgt voor versterking van gegevens-, netwerk- en applicatiebeveiliging. Maak kennis met de oplossingen:
 

 

De SOC-dienst van ReliaQuest is een uitgebreide oplossing voor de bewaking en analyse van beveiligingsgebeurtenissen. Het biedt 24/7 bewaking van IT-systemen, netwerken en toepassingen om beveiligingsincidenten snel te detecteren en te reageren op bedreigingen. De dienst maakt gebruik van geavanceerde technologieën en analysemethoden om de beveiliging van organisaties te verbeteren en risico's te verminderen.

Het GreyMatter-platform maakt gebruik van een open XDR-architectuur en wordt wereldwijd als een dienst aangeboden door middel van het verzamelen van telemetriegegevens van tools en applicaties in cloud-, on-premises- en hybride cloud-omgevingen. Bovendien is het platform geïntegreerd met IBM Resilient, waardoor incidenten automatisch kunnen worden opgelost.

IBM Resilient biedt een gebruiksvriendelijke, schaalbare oplossing voor het monitoren, rapporteren, testen en automatiseren van Disaster Recovery (DR) en Cyber Incident Recovery (CIR) in complexe hybride IT-omgevingen. ReliaQuest GreyMatter integreert met IBM Resilient, aangeboden door TTNL, om de incidentoplossing te automatiseren.

ReliaQuest integreert met QRadar om meer zichtbaarheid, geautomatiseerde detectie en respons op bedreigingen en uitgebreide statistieken te leveren waarmee de volledige potentie van uw beveiligingsinvesteringen wordt gerealiseerd.

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.