Software License & Support Services

TTNL Software License & Support Services

Met Licence Consulting Services helpen we u te besparen op softwarelicenties

Hoe helpt TTNL u bij licentie aanschaf en beheer?

Wij hebben jarenlange ervaring, kennis en contact in huis om uw licenties en contracten compleet te managen. Wij fungeren als eerste aanspreekpunt voor al uw licentie gerelateerde vragen. Wij managen uw nieuwe licentie en renewal contracten en onderhandelen voor u de best mogelijke prijs is. Deze is altijd lager dan wanneer u direct met de leverancier zaken doet.

Naast verlengingen en nieuwe aanschaf denken wij ook functioneel met u mee. Welke functionaliteit heeft u exact nodig en welk model pas het beste bij de manier waarop u de software gebruikt. Zo bent u verzekerd van de meeste waarde voor de best mogelijke prijs. Tevens borgen wij compliancy en zorgen we er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u in een audit situatie beland.

Heeft u ook moeite met de leveranciers portals en het aanvragen van support? Ook hierin kunnen we ondersteunen en kunt u ons gebruiken als escalatiepunt. Kortom, met onze diensten ontzorgen we u volledig op het vlak van licentie- en contractmanagement.

TTNL-licentie- en ondersteuningsservices

Met TTNL-licentie- en ondersteuningsservices ondersteunen we u bij het bijhouden van softwarelicenties, implementatiediensten en contract advies

  • architectuur, implementatie, integratie
  • training en opleiding
  • compliancy, inzicht in verbruik
  • contract & renewal management

IBM BP Logo

 

 

IBM Software

De licentiemodellen van IBM zijn talrijk en complex, er zijn diverse contract-opties.  TTNL heeft jarenlange ervaring en contacten met IBM en is in staat totaal te ontzorgen.

Lees meer over IBM Software

Besparing

Betaalt u de juiste prijs? Past de (huidige) contractvorm en termijn wel bij uw organisatie? Complexe prijsmodellen, contractvormen en support opties zorgen ervoor dat u niet altijd de beste deal krijgt.

Wij helpen u besparen op software contracten

VMware

TTNL is specialist in VMware virtualisatie software & (multi-) datacenter oplossingen. Voor advies en design tot en met implementatie. On-premise, Hybride of Cloud.

Bekijk ons profiel in de VMware Partner Locator

Compliancy

Heeft u (onbewust) meer capaciteit ingezet voor aangeschafte software of zoekt u ondersteuning in de onderhandeling met een software fabrikant. Wij staan voor u klaar.

Neem contact op voor compliancy

Red Hat Software

RHEL (Red Hat Enterprise Linux) en OpenShift licenceren? Wij helpen u met de juiste licentie-modellen voor cloud, virtual server en on-premises.

Bekijk ons profiel in Red Hat Partner Locator

Hoe helpt TTNL

TTNL heeft alle kennis in huis om de licenties en contracten compleet te managen. Wij fungeren als eerste aanspreekpunt voor al uw software gerelateerde vragen. Wij managen uw nieuwe licentie en renewal contracten en zorgen dat dit tegen de best mogelijke condities is.

Neem contact op

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!