Een hybride Infrastructuur groeit met u en uw organisatie mee

Hybride Infrastructuur als basis voor de Enterprise Hybride MultiCloud.

Hoe toekomstvast is uw huidige IT-infrastructuur? Worstel niet langer door zonder de juiste verbeteringen in te zetten, te innoveren en meer waarde uit data te halen!

Sommige beheerorganisaties steken jarenlang onnodig veel energie in het in de lucht houden van verouderde systemen, applicaties en data-infrastructuren en missen daardoor de kans om te innoveren. Een hybride infrastructuur ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen, is uitermate flexibel, schaalbaar en biedt de juiste prestaties om de business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien.

Bij TTNL bent u aan het juiste adres; wij zijn experts in het optimaliseren van IT-infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid. Wij helpen bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe architecturen. Een hybride infrastructuur groeit met u en uw data mee.

Samen met u scheppen we orde waar deze dreigt te verdwijnen, reduceren we risico’s in deze spannende tijden en zorgen we ervoor dat uw IT-omgeving de organisatie en gebruikers nog beter gaat ondersteunen. We zorgen dat gegevens op de juiste plaats opgeslagen zijn, klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt, met benodigde snelheid en beschikbaarheid en tegen de juiste kosten.

Hoe werkt TTNLmet u samen?

  • Allereerst leren we uw organisatie, doelen, ambities en verplichtingen kennen.
  • Vervolgens brengen we samen met u uw huidige omgeving zo gedetailleerd mogelijk in kaart.
  • Zodra we weten waar alles is – en waar uw bedrijf naartoe wil – kijken we naar alle mogelijke oplossingen en zoeken we betrouwbare leveranciers. Samen vinden we die ene oplossing of dienst, of een combinatie hiervan, die het best aansluit bij uw behoeften.

Hybride infrastructuur als opstap naar de Enterprise Hybride MultiCloud

Welke oplossing het ook wordt – het biedt u beter inzicht, eenvoudiger beheer en minder zorgen. Met andere woorden: wij maken uw infrastructuur klaar voor de huidige wereld van Enterprise Hybrid MultiCloud. En als u dat wilt, bieden we ook nog volledige ontzorging door middel van onze managed services.

Wij kunnen u aan de hand van onze oplossingen adviseren en begeleiden in uw pad naar een hybride infrastructuur. Met onze managed services kunnen we u, naar wens, geheel of gedeeltijk ontzorgen.

TTNL Managed Services

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!