Infographic: Zo kiest u de juiste IBM software contractvorm

Download | IBM | Software Infographic: Zo kiest u de juiste IBM software contractvorm

IBM is een marktleider op gebied van veel softwareoplossingen.

Tegelijkertijd biedt deze vendor een keur aan contractopties en licenties aan, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Download de infographic met alle informatie over de soorten contracten. Daarmee kunt u voorbereid uw handtekening onder het juiste contract zetten.

Er is een grote kans dat ook u met IBM-software werkt, of wil gaan werken. Hoe populair deze oplossingen ook zijn, de contracten zijn helaas nogal complex. Heeft u bijvoorbeeld een Passport Advantage (PA) contract nodig, Passport Advantage Express (PAX), of heeft u baat bij Flexible Contract Type? Niet iedereen vindt even gemakkelijk het antwoord op die vraag. Daardoor hoeft u zich echter niet te laten ontmoedigen.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Download hier de infographic ‘Zo kiest u de juiste IBM software contractvorm’

Ik ga akkoord met de voorwaarden van TTNL en begrijp dat mijn gegevens worden opgeslagen zoals verBedankt. De downloadlink wordt binnenkort naar uw e-mail verzonden.meld in de privacy verklaring*

wp_ibm software contractvorm

 

In een handige infographic hebben we de verschillende contractsoorten naast elkaar gezet, en hun mogelijkheden en knelpunten vergeleken: van het onderhoud tot mogelijke volumekorting; van het klanttype tot het gebruiken van meerdere licentiesites. Zo voorkomt u vervelende verrassingen, in de dagelijkse praktijk én wanneer u in auditsituaties terechtkomt. Met deze informatie zet u goed voorbereid uw handtekening onder uw softwarecontract!

Bereid u goed voor en voorkom vervelende verrassingen. Download de infographic met alles wat u moet weten over de IBM-contracten.

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over het werken met IBM-oplossingen? TTNL denkt graag met u mee. Mail naar info@ttnl.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 (0)345 547040.