IBM Hybrid Cloud Storage Solutions

IBM Flash Storage

Opslag in de Hybride Cloud

TTNL IBM Ecosystem partner of the year!
Wij zijn gespecialiseerd in datamanagement in de hybride Multicloud. Waarbij wij ons focussen op het optimaliseren van IT-infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid. Wij helpen bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe IT architecturen. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen zoals Azure, Amazon en IBM Cloud, zonder beperkingen of lock-in.

IBM-storage in de Hybride Cloud

Wordt u uitgedaagd om meer te leveren met minder budget? Wilt u uw IT-infrastructuur optimaliseren om groei te stimuleren, zonder concessies te hoeven doen aan de prestaties, kwaliteit of veiligheid?

Lees wat TTNL en IBM voor u kunnen doen. Ontdek hoe bedrijven van elke omvang een infrastructuurtransformatie kunnen realiseren, met als resultaat toonaangevende prestaties, kostenefficiëntie, hoge beschikbaarheid en hybride cloudopslag op enterprise niveau.

Besteedt u nu te veel aan uw huidige opslaginfrastructuur? Mist u de juiste functies en voorzieningen om al uw data effectief te gebruiken? Het verlagen van kosten en verbeteren van cybersecurity zijn de meest voorkomende storage-uitdagingen voor IT-managers. Die uitdagingen worden alsmaar groter omdat data-volumes groeien en securitydreigingen toenemen. IBM FlashSystem technologie zijn ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Data protectie en beschikbaarheid

Houdt uw gegevens veilig met IBM FlashSystem:

 • 99,9999% beschikbaarheidsgarantie
 • optionele HA-configuraties
 • ingebouwde encryptie
 • cloud “air gap”-kopieën
 • bescherming tegen cyberbedreigingen
 • Ransomware DR (Safeguarded Copy)

Haal efficiënte storage in huis of besteed uit

Meer data opslaan in een beperkte ruimte? Het kan met IBM FlashCore-modules: tot enkele Petabytes per rack-unit. IBM Flash Storage biedt de grootst mogelijke efficiëntie.

Liever (gedeeltelijk) uitbesteden? De managed services van TTNL bieden toegang tot een diversiteit aan skills en best practices in het beheren, optimaliseren en upgraden van de IT-omgeving. Wij bieden u vaste contactpersonen die uw medewerkers en uw omgeving kennen. Zij zorgen voor een maximale beschikbaarheid en uptime van uw systemen en denken bovendien met u mee. Ownership is kenmerkend in onze dienstverlening en onze klanten onderstrepen dit. U leest er meer over in de referentiecases van onze klanten.

IBM Flash Storage oplossingen, daarom kiest u voor TTNL:

 • Totale TCO en ROI voor u inzichtelijk
 • Volledige end-to-end migratie en installatie
 • Overzichtelijke storage beheer contracten
 • Lopend maintenance contract? Wij nemen de lopende contractduur over.
 • Bestaande infrastructuur voordelig inruilen/ veilig recyclen
 • Financiering mogelijk (tijdelijk tegen 0% rente)

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

IBM FlashSystem: maximale prestaties of beveiliging, minimale investering vooraf. Gemakkelijk capaciteit en functionaliteiten uitbreiden en inspelen op groei en verandering. Wilt u meer weten over hoe deze nieuwe, betaalbare, krachtige en compacte all-flash oplossing uw infrastructuur transformatie vooruit helpt? Vraag een vrijblijvend voorstel aan.

Bekijk hier onze brochure, ontvang je liever een gedrukt exemplaar? Vraag hem aan via marketing@ttnl.nl

Technology Partners:

IBM BP Logo

Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel

IBM Storage

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!