TTNL PowerCloud

Verplaats uw bestaande IBM-infrastructuur naar de cloud

IBM Power Infrastucture as a Service: een IBM i-, AIX- of Linux-omgeving in de cloud vereist naast een passende cloud-omgeving een partner met uitgebreide IBM Systems kennis. TTNL Powercloud geeft u de kracht en betrouwbaarheid van IBM Power in een hybride cloud-omgeving. TTNL is als IBM Platinum Business Partner uw trusted advisor. Wij zorgen voor naadloze integratie naar een IBM Power-omgeving: of u nu kiest voor on-premise of de cloud.

Unieke voordelen

 • IBM Power Infrastructure as a Service
 • Hybride Twin Datacenter oplossing
 • Voor al uw Power gebaseerde workloads: IBM i, AIX, Linux, SAP HANA
 • Managed Services: Power Assist & Back-Up & Disaster Recovery

IBM

IBM AIX

Ondernemingen hebben een infrastructuur nodig die veilig, in hoge mate beschikbaar en aanpasbaar is om aan de hoogste verwachtingen te. AIX op Power Systems biedt deze mogelijkheden en meer, met de prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging die uw bedrijfskritische gegevens nodig hebben.

IBM i (AS/400)

IBM i is het platform voor innovators, door innovators. Continue beschikbaarheid, de nieuwste beveiligingsfuncties en eenvoudige integratie met IoT, AI en Watson bieden u de belangrijkste inzichten voor uw organisatie.

Linux

Met Enterprise Linux® op IBM® Power® Systems kunt u de vele voordelen van open source-technologie: betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid – versterken met toonaangevende cloud-native implementatieopties. Er is geen beter platform voor uw Linux workloads.

Wat is de TTNL PowerCloud?

PowerCloud is een gebruiksklare oplossing waarmee gebruikers van IBM POWER system™ hun traditionele IT-infrastructuuren naar de Cloud kunnen migreren. Dankzij het PowerCloud-platform bieden wij u niet alleen alle voordelen van cloudgebaseerde oplossingen, maar garanderen we volledige technische ondersteuning en daarnaast een uitgebreid portfolio van managed services. Bovendien bevat TTNL PowerCloud de nieuwste virtualisatie- en cloud management software om cloud implementatie voor IBM AIX®, IBM i en virtuele Linux-machines (VM’s) op IBM Power Systems ™ -omgevingen gemakkelijk te maken.

IBM Power as a Service

Datacenter

De PowerCloud is gerealiseerd over twee Tier3++ datacenters in Nederland. Ieder datacenter beschikt over dedicated internet exchange met directe koppelingen naar hyperscalers als Azure, AWS en IBM Cloud.

IBM Systems Power 9

De PowerCloud is gerealiseerd met de laatste IBM Power 9 technologie. Virtualisatie vindt plaats op basis van PowerVM & PowerVC Cloud. Met de Power9 technologie is het mogelijk op efficiënte wijze IBM i, AIX en Linux omgevingen te hosten.

Storage/Backup

De PowerCloud beschikt over high-end IBM storage op basis van Flash (SSD) en Spinning Disks (DASD). die via de virtualisatielaag wordt ontsloten aan de IBM Power9 omgeving. Voor backup en disaster recovery wordt gebruik gemaakt van een disk-based virtual tape library (VTL). Zowel storage als VTL wordt gerepliceerd naar het secundaire datacenter.

Power Cloud

Waarom naar de TTNL PowerCloud?

Bestel eenvoudig uw Power partities (i, AIX en Linux) uit de cloud. Hieronder vindt u 10 voordelen van de Powercloud:

 • Naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving;
 • 24/7 Support
 • Zonder extra inspanning profiteren van de meest recente updates;
 • Verlaag de afhankelijkheid van interne kennis en beschikbaarheid;
 • Uw data lokaal en altijd in een optimaal beveiligd datacenter;
 • Snel en flexibel opschalen;
 • High availability;
 • Houd data en kosten onder controle;
 • Betaal alleen voor wat u afneemt;
 • Geen investeringskosten, volledig OPEX

Kies voor TTNL Managed Services als u zoekt naar volledige ondersteuning en ontzorging! Diverse klanten waaronder Volvo Nederland, gingen u al voor!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de TTNL PowerCloud voor uw productie of uitwijkomgeving? Onze Power-experts staan voor uw klaar! TTNL heeft jarenlange ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM-omgevingen. Wij kennen combinaties als LinuxONE of Linux op Power met Sap HANA. Wij doen alles om u te helpen bij het halen van doelstellingen op het gebied van workloads en uw reis naar de cloud. We kijken graag mee om uw infrastructuur voor u te laten werken.

Bekijk hier onze brochure, ontvang je liever een gedrukt exemplaar? Vraag hem aan via marketing@ttnl.nl

Technology Partners:

IBM BP Logo

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!