Global Spares Logistics (GSL) kiest voor Opex met TTNL's PowerCloud

Global Spares Logistics (GSL) kiest voor Opex met TTNL's PowerCloud

De verouderde Power server van GSL was na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. De huidige Power Server draait al jaren zonder problemen dus er is geen twijfel geweest over het behoud van het platform.

Het was enkel de vraag of ze wilden investeren in een nieuwe machine of dat ze voor een Opex oplossing zouden gaan. Gezien de jarenlange ervaring met TTNL stond GSL open voor de door TTNL voorgestelde PowerCloud oplossing.

 

‘Doen waar we goed in zijn’ is waar GSL voor staat.

Het bedrijf heeft met haar logistieke oplossingen een sterke focus op de wereldwijde maritieme industrie. Het productportfolio bestaat uit een one-shop-principe, waardoor de klanten continue controle over en zicht houden op hun logistieke zaken. Over het gehele logistieke proces zelf hoeven ze zich geen zorgen meer te maken, dat doen zij, zo kosteneffectief als mogelijk.

 

Soepele implementatie

Ontzorgen is precies waar TTNL ook naar streeft, een zorgeloze omgeving tegen een zo effectief mogelijk kostenplaatje. TTNL werkte het voorstel voor de migratie van de Poweromgeving verder uit waarbij ook de back-up replicatie naar een off-site locatie werd meegenomen. De beslissing werd snel genomen en TTNL heeft de verouderde IBM i release naar een courante OS versie geüpgraded en de back-up replicatie naar het tweede datacenter ingericht.

‘Het hele traject van het uitwerken van het voorstel tot en met de implementatie is soepel en voorspoedig verlopen dankzij de plezierige samenwerking met het enorm toegewijde en kundige team van TTNL, mijn complimenten hiervoor’ aldus Fred Peverelli, Managing Director/Owner van GSL.

 

gsl-logo

 

Wilt u meer weten over deze case en/of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met TTNL: Tel. 0345-547040 of mail naar info@ttnl.nl.