Virus- en security scan voor IBM i

Geen enkel systeem is standaard immuun voor virussen en malware

Vaak wordt gezegd dat IBM i immuun is voor virussen maar helaas, ook IBM i kan worden beïnvloed door virussen en malware. Iedere andere bewering is onjuist. Er zijn diverse voorbeelden van IBM Power Systemen die slachtoffer zijn geworden van traditionele virussen en zelfs ransomware. De security experts van HelpSystems hebben enige tijd geleden nog een klant geholpen met bijna 250.000 virussen binnen hun IFS!

De gevolgen van virussen en malware

HelpSystems staat bekend als ’s werelds grootste onafhankelijke IBM i Software vendor ter wereld en heeft, net als TTNL jarenlange ervaring op het gebied van oplossingen rondom AS400/IBM i. Download “When Malware Attacks Your IBM i, AIX, and Linux Servers” en lees over de diepgaande gevolgen van een malware attack voor organisaties.

Is uw Linux, AIX of IBM i omgeving wel voldoende veilig?

Hoe veilig is uw IBM Power omgeving? Wij geven u graag inzicht met een kosteloze Security Scan van Helpsystems inzicht op uw omgeving. Een snelle scan geeft inzicht op kwetsbaarheden binnen uw omgeving op de volgende gebieden:

  • Password Policy
  • Login Policy
  • System Services
  • Secure Remote Access
  • Permissions and Ownership

U ontvangt direct een rapport met resultaten en suggesties om de veiligheid van uw omgeving te verbeteren. Onze  Power Specialisten kijken vervolgens graag samen met u naar de verbeterpunten voor uw organisatie.

Vraag nu de gratis Security scan of de 30 dagen proefperiode voor de Virus Scan via onze IBM i specialist auni@ttnl.nl, of bel voor een afspraak via 0345-547045.

 

Virus op IBM i