Kwaliteit & MVO

TTNL hecht veel waarde aan kwaliteit en MVO

Kwaliteit en MVO van groot belang voor onze organisatie

TTNL hecht veel waarde aan kwaliteit en werkt continue aan kwaliteitsverbetering, klanttevredenheid en duurzaamheid en onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 certificeringen onderstrepen dit.

Met name voor onze Managed Services klanten, waarvoor wij onder andere remote infrastructuur beheer doen, is het voldoen aan dit soort eisen van groot belang. Steeds meer relaties (met name zorginstellingen, overheden en beursgenoteerde organisaties) willen zeker weten dat als wij hun infrastructuur beheren, wij dat op een veilige, verantwoorde en voorspelbare manier doen.

 

ISO 14001ISO 27001ISO 9001

Dat duurzaamheid belangrijk is uit zich ook in ons MVO beleid. We hebben diverse elektrische bedrijfswagens en het bedrijfspand is energiezuinig ingericht (verlichting, apparaat beheer, verwarming). Wij streven naar een papierloos kantoor door zoveel mogelijk te digitaliseren (facturatie etc.).

Door de toepassing van nieuwe technologieën in ons eigen datacenter en die bij onze klanten streven wij continue naar het verlagen van het energiegebruik en de toepassing van duurzame energie verlagende oplossingen. Met ons managed services portfolio beheren wij datacenters van onze klanten op afstand, waardoor er minder gereisd hoeft te worden. Wij werken uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde fabrikanten die aangesloten zijn bij de internationale gedragscode EICC (http://www.eiccoalition.org).

Ons personeelsbeleid

Vrijwel al onze medewerkers hebben de mogelijkheid om werkzaamheden vanuit huis te verrichten en iedereen krijgt de kans om vaardigheden te ontwikkelen, training en opleiding te volgen en hun carrière te ontwikkelen. Medewerkers worden gestimuleerd tot een gezondere leefstijl door het gratis aan te bieden van fruit op kantoor en een bedrijfsfitnesspass. Het personeelsbeleid van TTNL is erop gericht om gelijke kansen te bieden aan mannen en vrouwen, allochtonen en autochtonen en mensen van verschillende leeftijdsgroepen op alle niveaus van de organisatie.
Erkend bedrijf

Erkend Leerbedrijf

TTNL heeft ervoor gekozen tijd, ruimte en middelen vrij te maken voor het begeleiden en opleiden van leerlingen van het middelbaar beroepsonderwijs. Onze praktijkopleiders, ook wel leermeesters genoemd, geven vakkennis door aan jongeren die straks het fundament van het bedrijfsleven vormen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!